MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Δευτέρα 12 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Monopoli Team

1. Anne-Sophie Mutter: Η βασίλισσα του βιολιού έρχεται στο Ηρώδειο

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά ονόματα της κλασικής μουσικής παγκοσμίως, η Άννε-Ζοφί Μούτερ θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο απόψε. Η εμφάνιση της διασημότερης Γερμανίδας βιολονίστριας με τη μυθική καριέρα 40 και πλέον ετών και τα τέσσερα βραβεία Grammy αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το φετινό φεστιβαλικό καλοκαίρι. Μάλιστα, η Άννε-Ζοφί Μούτερ θα βρίσκεται στη σκηνή του ρωμαϊκού ωδείου όλη τη βραδιά παίζοντας 3 κοντσέρτα – φαινόμενο σπάνιο για σολίστ τέτοιου μεγέθους – ενώ θα διευθύνει και τους Mutter’s Virtuosi, σύνολο εγχόρδων που απαρτίζεται από υπότροφους του ιδρύματός της καθώς και άλλους επίλεκτους νέους μουσικούς.
Δευτέρα 12/6 στις 21:00
Διακεκριμένη Ζώνη 85€, Ζώνη Α 75€, Ζώνη Β 55€, Ζώνη Γ 45€, Άνω Διάζωμα (Ζώνη Δ΄) 40€, Άνω Διάζωμα (Ζώνη Ε΄) 5€ – 35€, Άνω Διάζωμα (Ζώνη ΣΤ΄) 5€ – 25€, Άνω Διάζωμα (Ζώνη Ζ) 20€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 20+2 highlights του Φεστιβάλ Αθηνών 202312.09.2018

2. Adapt Festival 3: Η μεγάλη γιορτή πειραματικού θεάτρου συνεχίζει στο Tempus Verum – Εν Αθήναις

Η μεγαλύτερη γιορτή πειραματικού θεάτρου και νέων θεατρικών ομάδων έχει επιστρέψει δυναμικά για τρίτη χρονιά (έως τις 18 Ιουνίου 2023). Το Adapt Festival 3 υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Καρασαββίδη, επέστρεψε στο θέατρο «Tempus Verum | Εν Αθήναις» του Δημήτρη Λάλου, προσδοκώντας να ορίσει ξανά την έννοια του θεατρικού φεστιβάλ νέων ομάδων και καλλιτεχνών σε µια γιορτή όπου καλλιτέχνες όλων ειδών συνασπίζονται, πειραματίζονται και συνδηµιουργούν. 12 νέες θεατρικές οµάδες διαγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο. Επιπλέον 8 ολοκαίνουριες ολοκληρωμένες παραστάσεις παρουσιάζονται για πρώτη φορά καθώς κι άλλες επιστρέφουν ειδικά προσαρμοσμένες για τη σκηνή του φεστιβάλ. 6 δραματοποιημένα αναλόγια και παρουσιάσεις νέων σκηνοθετών. Μουσικοί, εικαστικοί, χειροτέχνες και κάθε είδους καλλιτέχνες γεµίζουν καθημερινά τη σκηνή και τους χώρους του θεάτρου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
Δευτέρα 12/6 στις 22:00
10€
Tempus Verum – Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Αθήνα

3. Off-Off Athens Theater Festival στο θέατρο Επί Κολωνώ

Πλουραλιστικό, ανατρεπτικό και ανοιχτό σε κάθε είδους προτάσεις, το φεστιβάλ που από το 2008 έχει ανοίξει τις πόρτες του σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές, συνεχίζεται στο θέατρο Επί Κολωνώ. Το θέατρο μετατρέπεται σε μια κυψέλη δημιουργίας όπου νέα θεατρικά σχήματα και νέοι δημιουργοί καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές, ανοιχτές φόρμες και πειραματισμούς. Με τον χαρακτήρα ενός show case ανοιχτού στο κοινό, το Off Off Athens προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πειραματιστούν ελεύθερα, να κάνουν τις προτάσεις τους χωρίς το άγχος της παραγωγής, του χώρου, του ταμείου και της διάκρισης. Κάθε βραδιά παρουσιάζονται οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα πραγματοποιεί δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες.Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Καθημερινά 20:15 και 22:00
Η γενική είσοδος είναι 5€ για τη μία παράσταση και 6€ για τις δύο παραστάσεις της ίδιας βραδιάς.
Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα 

4. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια

O Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του μάς καλούν να ανταμώσουμε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας για να τραγουδήσουμε δυνατά, να χορέψουμε, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε. Μαζί λοιπόν, για μία ακόμη φορά, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης.
Δευτέρα 12/6 στις 21:00
15€
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Ακροπόλεως & Νέστορος, Νίκαια

5. Η Μαρίζα Ρίζου στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ «Το Χωριό» η Μαρίζα Ρίζου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται απόψε στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.
Δευτέρα 12/6 στις 21:30
Α΄ Ζώνη 20€. Β΄ Ζώνη 16€, Γ΄ Ζώνη 14€
Βεάκειο θέατρο Πειραιά, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b