MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Προδότες: Όσα ξεχωρίσαμε στο νέο παιχνίδι στρατηγικής του ANT1

Βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού στρατηγικής του ANT1 “Οι Προδότες” και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας αλλά και όσα ξεχωρίσαμε στο νέο πρωτότυπο και ξεχωριστό ριάλιτι του καναλιού.

Οι Προδότες έρχονται στον ANT1
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Η νέα προσθήκη του ANT1 στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται πολλές ανατροπές, μυστήριο αλλά και χαρακτήρες που θα απασχολήσουν το τηλεοπτικό κοινό με τη στρατηγική τους. Ο λόγος για το νέο ριάλιτι παιχνίδι του καναλιο, με τίτλο “Οι Προδότες” και παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στην ξεχωριστή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίασή του.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού την Τετάρτη 7 Ιουνίου, γνωρίσαμε τόσο τους συντελεστές αυτού του πρωτότυπου για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης ριάλιτι, όσο και τους ενδιαφέροντες παίκτες που το πλαισιώνουν. Φυσικά είδαμε και το πρώτο επεισόδιο και ξεχωρίσαμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, διαπιστώνοντας πως πράγματι πρόκειται για ένα ριάλιτι που εκπληρώνει όσα υπόσχεται.

Πιστοί ή Προδότες;

Αν έπρεπε να προδώσεις και να “δολοφονήσεις” τους συμπαίκτες σου για 100.000€ θα το έκανες; Αυτό το δίλημμα παρουσιάζουν “Οι Προδότες”, το πρώτο παιχνίδι μυστηρίου και στρατηγικής στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο σύντομα προσγειώνεται στον ANT1 και υπόσχεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού.

Εκτός Ελλάδας πάντως, το παιχνίδι έχει ήδη αποσπάσει δύο βραβεία BAFTA και έχει καταφέρει σε 3 μόλις χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας να ταξιδέψει στα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων θεατών, ανά τον κόσμο. Φέτος έρχεται και στους δικούς μας τηλεοπτικούς δέκτες με τη βοήθεια του ANT1 και της Silverline Media Productions, και σκοπεύει να μείνει κοντά μας για αρκετό καιρό!

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο αυτό ριάλιτι οι ισορροπίες μεταξύ 22 αποφασισμένων παικτών μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν. Φαινομενικά, όλοι τους είναι ίσοι και έχουν έναν κοινό στόχο, να κερδίσουν ένα έπαθλο ύψους 100.000€. Το βράδυ όμως όλα αλλάζουν, αφού ανάμεσα στους Πιστούς παίκτες βρίσκονται και κάποιοι Προδότες, εξαιρετικά πρόθυμοι να κάνουν τη δουλειά τους και να… ελαφρύνουν την ομάδα κατά ένα άτομο κάθε βράδυ.

Όταν λοιπόν πέφτει η νύχτα, οι επιλεγμένοι από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη Προδότες του παιχνιδιού συνεδριάζουν στο Κονκλάβιο, με σκοπό να αποφασίσουν ποιον συμπαίκτη επιθυμούν να διώξουν από το παιχνίδι. Έτσι, ο παίκτης αυτός θα μαθαίνει το πρωί της επόμενης μέρας τα κακά μαντάτα και θα αποχωρεί… δολοφονημένος, όσο οι εναπομείναντες συμπαίκτες του θα προσπαθούν να ανακαλύψουν τους Προδότες που βρίσκονται αναμεσά τους και να τους ψηφίσουν για αποχώρηση.

Ένα παιχνίδι στρατηγικής γεμάτο ανατροπές

Οι Προδότες, δεν είναι ένα ακόμα απλό ριάλιτι στρατηγικής και μυστηρίου, καθώς ήδη από το πρώτο επεισόδιο σημειώνονται ηχηρές ανατροπές, οι οποίες αποτελούν ένα σταθερό όπως καταλάβαμε κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν όμως ανοίξει τις πόρτες της η Έπαυλη των Προδοτών, θα χρειαστεί οι ένοικοί της να αποφύγουν τις ανατροπές εις βάρος τους, εφαρμόζοντας σωστά τη στρατηγική τους χωρίς να κινήσουν υποψίες, και να καταφέρουν να μείνουν μακριά από τα ραντάρ των Προδοτών, ακόμα και αν δεν γνωρίζουν στην πραγματικότητα από ποιους πρέπει να φυλάσσονται.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, αρκετές δημιουργικές και φαντασμαγορικές δοκιμασίες περιμένουν τους κατοίκους της έπαυλης, οι οποίοι αν θέλουν να κερδίσουν τα λεφτά του επάθλου θα πρέπει να δουλέψουν για λίγο και ομαδικά, πριν συνεχίσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα κάθε βράδυ… Θα καταφέρουν άραγε οι Πιστοί να ξεσκεπάσουν τους Προδότες, ή θα αφανιστούν προσπαθώντας; Και προσοχή, αν έστω και ένας Προδότης καταφέρει να παραμείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, το έπαθλο θα είναι όλο δικό του!

Καθώς οι δολοφονίες και τα παιχνίδια κυριαρχίας μεταξύ Πιστών και Προδοτών ξεκινούν αυτή την Τετάρτη, ας δούμε τι ξεχωρίσαμε εμείς από το πρωτότυπο αυτό ριάλιτι που έρχεται να ταρακουνήσει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι ξεχωρίσαμε από τους “Προδότες”
  • Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον ρόλο του παρουσιαστή είναι μία από τις πραγματικές αποκαλύψεις, καθώς με τη σοβαρότητά του δίνει τον απαιτούμενο τόνο εκεί που χρειάζεται, αλλά με το χιούμορ του προσδίδει έναν διασκεδαστικό “αέρα” ακόμα και στα πιο… δολοφονικά μέρη του παιχνιδιού.
  • “Οι Προδότες” ανατρέπουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα ριάλιτι, καθώς θα ολοκληρωθούν σε μόλις 12 επεισόδια, αφήνοντας πίσω τους τα εξαντλητικά πολυάριθμα επεισόδια άλλων παραγωγών αλλά και την μέχρι τώρα συμμετοχή του κοινού στις ψηφοφορίες και τη ροή του παιχνιδιού.
  • Μας θυμίζει ένα από τα πιο αγαπημένα παρεΐστικα παιχνίδια, το “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο” και εκτιμούμε αυτό το νοσταλγικό ταξίδι στα νεανικά και κάπως πιο ξέγνοιαστα χρόνια!
  • Κάθε επεισόδιο του παιχνιδιού θα έχει τη δική του ανατροπή και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει… κοιλιά, καθώς οι παίκτες δεν ξέρουν ποιοι είναι οι Προδότες, συνεπώς κάθε φορά θα ψηφίζουν στα τυφλά. Έτσι, τις περισσότερες φορές οι “αθώοι” Πιστοί θα είναι αυτοί που θα την πληρώνουν και θα αποχωρούν και από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, πέρα από τις στοχευμένες “δολοφονίες” των Προδοτών.
  • Είναι σίγουρο πως το νέο αυτό ριάλιτι θα είναι η καλύτερη συντροφιά για τις επόμενες 4 εβδομάδες, με τα όμορφα σκηνικά, τη γεμάτη αγωνία και ίντριγκα πλοκή και τις έξυπνες δοκιμασίες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ΛΟΑΤΚΙΑ+ ταινίες και σειρές για να μπούμε στο κλίμα του μήνα Pride12.09.2018

Τελικά, πόσο εύκολο είναι να ξεχωρίσει κανείς τον αθώο από τον ένοχο; Ας το ανακαλύψουμε κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στη συχνότητα του ANT1.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το νέο παιχνίδι στρατηγικής «Οι Προδότες» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 7 Ιουνίου, και θα ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b