ΝΕΑ
Kylie Minogue: Η «πριγκίπισσα» της ποπ μπορεί να είναι μικροσκοπική, αλλά «πολύ σκληρή για να πεθάνει»
Το νέο άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει 11 τραγούδια, θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.
Monopoli Team
04.06.2023
A
A
Ένας από τους μεγάλους άγραφους κανόνες της σόουμπιζ θα μπορούσε να είναι: Ποτέ μην ξεγράφεις την Kylie Minogue. Καθώς κλείνει τα 55 της χρόνια, η Kylie Minogue επιστρέφει στην κορυφή των charts με το single «Padam Padam», εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι της Édith Piaf του 1951. Το τραγούδι κατέκτησε την κορυφή του βρετανικού Big Top 40.
«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ», ανέφερε η Minogue στην ανάρτησή της στο Instagram για τα γενέθλιά της: «Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAlkyone: Η μουσική έκπληξη της χρονιάς έρχεται από την Έδεσσα12.09.2018
Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της καριέρας της Kylie είναι η εργασιακή της ηθική. Υπήρξε μια αναγκαστική ζοφερή παύση όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2005, κάτι που αργότερα σημείωσε ότι άλλαξε τη στάση ζωής της.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη