MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Barbie: Η Mattel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία – Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Mattel κυκλοφόρησε μια νέα αποκλειστική συλλογή παιχνιδιών εμπνευσμένη από την πολυαναμενόμενη «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ και οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ θεωρείται ήδη -και δικαίως- ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά highlights του φετινού καλοκαιριού. Για όσους, λοιπόν, ανυπομονούν και θέλουν να πάρουν μια ακόμη μικρή «γεύση», η Mattel παρουσίασε μια νέα αποκλειστική συλλογή με κούκλες και αξεσουάρ εμπνευσμένα από την επικείμενη ταινία.

Barbie: Η Matel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία - Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Μέρος του all-star cast της ταινίας, συγκεκριμένα η Μάργκοτ Ρόμπι, η Ίσα Ρέι, η Αμέρικα Φερέρα και o Σιμού Λιού είχαν την ευκαιρία να δουν την «barbie»-εκδοχή των ηρωίδων και ηρώων που κλήθηκαν να ενσαρκώσουν στη μεγάλη οθόνη, με τον φακό του Entertainment Tonight να καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μάργκοτ Ρόμπι, την Barbie της οποίας βρίσκει κανείς στη συλλογή με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις που ήδη ξεχώρισαν από το promo υλικό, σχολίασε με ενθουσιασμό: «Είναι η Barbie μου! Και είναι ντυμένη για την «τέλεια ημέρα» της. Βασικά το σύνολο παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με αυτό που φορούσα στην ταινία. Η μικρή καρδούλα στα παπούτσια, τα κοσμήματα», ενώ, στη συνέχεια, κρατώντας την κούκλα με την disco λαμπερή εμφάνιση, η ηθοποιός αναφώνησε: «Είναι τα Πάντα!», παραπέμποντας στο περιβόητο, πλέον, slogan της ταινίας «She’s everything».

Από τη μεριά της η Ίσα Ρέι φαίνεται να είναι η ίδια που έδωσε στη σκηνοθέτρια της Γκρέτα Γκέργουιγκ έμπνευση για την εμφάνιση της «Barbie-Προέδρου», την οποία και η πρώτη υποδύεται στην ταινία. Σύμφωνα με την ηθοποιό όταν ρωτήθηκε πως θεωρεί ότι πρέπει να μοιάζει η ηρωίδα της, εκείνη αισθάνθηκε πως «Κατά κάποιο τρόπο θα ηγείται φορώντας ένα επίσημο βραδινό φόρεμα». 

Ενώ η ηθοποιός Αμέρικα Φερέρα μπορεί στην ταινία να μην ενσαρκώνει κάποια «Barbie», αλλά έναν ανθρώπινο χαρακτήρα, ωστόσο, απέκτησε και εκείνη τη δική της κούκλα, την Gloria. Τέλος, ο Σιμού Λιού, ένας από τους πολλούς Κεν της ταινίας, ομολογεί πως «ζηλεύει» τη δική του κούκλα και συγκεκριμένα τα τέλεια μαλλιά της.

Barbie: Η Matel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία - Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Από τη νέα συλλογή της Mattel δεν λείπει, φυσικά, ο Ken του Ράιαν Γκόσλινγκ. Σε γενικές γραμμές η συλλογή αντανακλά το στυλιστικό «σήμα κατατεθέν» της Barbie, του Ken και άλλων νέων χαρακτήρων της ταινίας από την Barbie Land και τον πραγματικό κόσμο, καθώς και διάφορα αναγνωρίσιμα «αξεσουάρ» και στιγμές, όπως το χαρακτηριστικό τριώροφο κουκλόσπιτο και τη ροζ corvette. Δε λείπουν, επίσης, διάφορα αναμνηστικά για τους θαυμαστές όπως μπλούζες, καπέλα και κούπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

H ταινία «Babrie» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2023. Η αντιπρόεδρος της Mattel, Lisa McKnight, δήλωσε πως «αποτελεί κορυφαία στιγμή για το brand» προσθέτοντας πως ανυπομονεί «οι φανς να βιώσουν την εμπειρία της Barbie στη μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε». Για την νέα αποκλειστική συλλογή θεωρεί πως «σκιαγραφεί άψογα την χαρά και το κέφι που βρίσκεται στον πυρήνα της ταινίας. Αυτή η συλλογή επιτρέπει σε θαυμαστές όλων των ηλικιών να γιορτάσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και σκηνές». 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
Cine News
Black Doves: Το spy thriller του Netflix μάς βάζει (ξανά) σε χριστουγεννιάτικο mood
Cine News
Αυτό το ΠΣΚ στην Αθήνα: 14 προτάσεις για θέατρο, μουσική και σινεμά
Cine News
Ο Δήμος Αβδελιώδης επιστρέφει στο σινεμά – “Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος” στο 67ο ΦΚΘ
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες