MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Για τους Editors «δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο σαν την Ελλάδα…»

Ένα ακόμη μαγικό συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινά και οι εκρηκτικοί Editors μας περιμένουν με τους Florence + the Machine στο EJEKT Festival 2023.

Monopoli Team

Οι Βρετανοί με τον συναισθηματικό στίχο, τα ιδιαίτερα και mindblowing ριφάκια και φυσικά τον αεικίνητο Tom Smith, δεν βρίσκονται άδικα στην κορυφή του ευρωπαϊκού ροκ τα τελευταία 20 χρόνια. Πλατινένιοι δίσκοι, sold out περιοδείες και ένα μοναδικό live act έχουν χτίσει το μύθο των Editors που ανυπομονούμε να δούμε στις 3 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Οι φίλοι του συγκροτήματος γνωρίζουν καλά το συναίσθημα της ταύτισης που μπορεί να σου δημιουργήσουν οι ύμνοι τους. Είτε μιλούν για τον έρωτα είτε για την ύπαρξή μας, οι Editors θα μπορούσαν να είναι το soundtrack της ζωής μας. «Στην ουσία για αυτό ζούμε. Κάθε βράδυ θέλουμε να βλέπουμε το πως βιώνει τη μουσική μας ο κόσμος. Είναι τα τραγούδια μας που μετατρέπονται σε ενέργεια», μας εξηγεί ο Russell Leetch, μπασίστας του συγκροτήματος με τον οποίο μιλήσαμε για το παρελθόν, το μέλλον και το σήμερα της μπάντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζαζ στην Πλατεία με ελεύθερη είσοδο: Οι συναυλίες που συνοδεύουν τις φεστιβαλικές βραδιές στην Πειραιώς 260 επιστρέφουν12.09.2018

Πως έχει εξελιχθεί ο ήχος της μπάντας και ποιος ήταν ο ρόλος σου ως μπασίστας στις μουσικές μεταβάσεις σας; Ποιες ήταν οι επιρροές και οι εμπνεύσεις σου όλα αυτά τα χρόνια;

Η δουλειά στο κομμάτι της δημιουργίας και της ηχογράφησης είναι σίγουρα ομαδική. Η δική μου συνεισφορά είναι να προσθέτω στο κομμάτι των ακόρντων και του ρυθμού. Από μικρός είχα πολλές αναφορές, μουσικές μπάντες, ξεκινώντας με συγκροτήματα όπως οι Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam ενώ μετά το Πανεπιστήμιο το ενδιαφέρον μεταπήδησε σε ήχους όπως των Interpol, των Strokes ή των Elbow. Η μετάβαση μας έγινε ομαλά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα πιο ενεργό και moody ρυθμό. Αυτό συνδυάστηκε και με μουσικές επιρροές από The Cure, Depeche Mode, REM.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b