MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tweezers: Ένα brow bar στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια σας μόνο

Το Tweezers προσφέρει εξειδικευμένες, custom-made υπηρεσίες, που θα αναδείξουν, θα φωτίσουν και θα περιποιηθούν τα φρύδια σας με τον καλύτερο τρόπο!

Monopoli Team

Γνωρίζετε ότι τα φρύδια είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άλλοι στο πρόσωπό μας; Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν και κολακεύουν το βλέμμα, κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό. Είναι ένα μικρό, κρυμμένο μυστικό ομορφιάς και αντιγήρανσης, που ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας στο Tweezers, το μοναδικό και πιο ολοκληρωμένο brow bar στο κέντρο της Αθήνας!

Με εμπειρία είκοσι χρόνων και εξειδίκευση στο αισθητικό μόνιμο μακιγιάζ, με ασταμάτητη διάθεση να εξερευνά ό,τι καινούργιο εμφανίζεται στο αντικείμενό της και να εξελίσσεται, η Κατερίνα Θεοφιλοπούλου δημιούργησε ένα brow bar για να σας μυήσει στην πιο δυναμική νέα τάση στη γυναικεία ομορφιά. Το Tweezers προσφέρει εξειδικευμένες, custom-made υπηρεσίες, που θα αναδείξουν, θα φωτίσουν και θα περιποιηθούν το βλέμμα σας με απόλυτα φυσικό τρόπο, ανανεώνοντας και αλλάζοντας εντυπωσιακά την όψη του προσώπου.

Το Tweezers προσφέρει την πιο σύγχρονη εμπειρία περιποίησης των φρυδιών και των βλεφαρίδων σας, σε έναν χώρο φωτεινό, μινιμαλιστικό και urban, σχεδιασμένο με girly πινελιές και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες από το διακεκριμένο Studio materiality. Στον ήσυχο και φιλόξενο χώρο του Tweezers, που προσφέρει ιδιωτικότητα στο πολύβουο κέντρο της πόλης, θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας για να αναδείξουμε και να τελειοποιήσουμε στο πρόσωπό σας ένα φωτεινό, υπέροχο, έντονο βλέμμα.

Η ομάδα του Tweezers είναι πρόθυμη να ακούσει τις επιθυμίες σας, να μελετήσει προσεκτικά τη δομή του προσώπου και το σχήμα των ματιών σας, να μοιραστεί μαζί σας τις ιδέες της και να εφαρμόσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα που δημιουργεί σέβεται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και τα ισορροπεί με ένα φυσικό, ανεπιτήδευτο και αληθινό βλέμμα.

Στο Tweezers μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες και συνδυαστικές υπηρεσίες από μια πλήρη γκάμα για τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και την αποτρίχωση του προσώπου. Ο κατάλογος των υπηρεσιών τους για τα φρύδια καλύπτει κάθε ανάγκη, περιλαμβάνοντας shaping, styling, lamination, θεραπεία, βαφή και henna.

Προσφέρουν ακόμη υπηρεσίες ανύψωσης, βαφής, extensions και συντήρησης των βλεφαρίδων, ενώ φροντίζουν και για την αποτρίχωση συγκεκριμένων περιοχών ή ολόκληρου του προσώπου με τη μέθοδο που είναι η καταλληλότερη για τις δικές σας ανάγκες (κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι).

Χρησιμοποιούν εξειδικευμένα και αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα και υλικά με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας για το styling, τη βαφή, αλλά και για να ενισχύσουν, να ενδυναμώσουν και να θρέψουντην τρίχα σε όλα τα στάδια κάθε υπηρεσίας.

Στο Tweezers θα ανακαλύψετε μία διαφορετική και άγνωστη μέχρι τώρα διάσταση της φυσικής ομορφιάς σας, που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να δείτε τον κόσμο (και να σας δουν!) με διαφορετικό βλέμμα. Το νέο μοναδικό σας βλέμμα!

Tweezers, Διεύθυνση: Βουλής 16, Αθήνα 105 63
Τηλέφωνο: 21 0324 7333

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b