MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του Batman»: Ήρθε το πρώτο trailer για τον “Penguin” του Colin Farrell

Ο Colin Farrell επιστρέφει στην Gotham με τη νέα spin-off σειρά, “The Penguin” και το trailer μάς δίνει μία πρώτη γεύση από τον – και πάλι αγνώριστο – ηθοποιό.

The Penguin, HBO Max
The Penguin, HBO Max
Monopoli Team

Το πρώτο trailer του “The Penguin” αποκάλυψε χθες το HBO Max – που πλέον θα ονομάζεται Max – με τον υποψήφιο για Όσκαρ Colin Farrell να είναι για ακόμη μια φορά αγνώριστος ως ο μαφιόζος “Πιγκουίνος” της Gotham City, στην νέα spin-off σειρά που βασίζεται στο blockbuster του 2022, Batman.

Το preview αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της πλατφόρμας, που αλλάζει όνομα σε Max, και πλέον θα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του HBO Max και του Discovery+.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν σίγουρα το “The Penguin”, που όπως έχει γίνει γνωστό βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία παραγωγής και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Αν είχατε δει την ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον ρόλο του Batman, τότε ξέρετε ότι μετά τη δολοφονία του Carmine Falcone από τον Riddler και την τρομοκρατική ενέργεια που παραλίγο να βυθίσει την πόλη στο νερό, ο Penguin (aka Oswald Cobblepot) μένει με μία πόλη στο χάος και μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει στα χέρια του τη δύναμη και τον έλεγχο του “υποκόσμου” της Gotham.

Με τον Colin Farrell συμπρωταγωνιστούν η Cristin Milioti (που απολαύσαμε πέρσι στο “Made for Love”) ως η κόρη του Carmine, Sofia Falcone, ο Michael Zegen (“The Marvelous Mrs. Maisel”) ως ο γιος του Carmine, Alberto Falcone και ο Clancy Brown (που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο “John Wick: Chapter 4”) ως Salvatore Maroni, ο κάποτε κορυφαίος γκάνγκστερ της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Γιαπωνέζικο πασχαλινό θαύμα12.09.2018

Δημιουργός της σειράς είναι η  Lauren LeFranc (“Agents of S.H.I.E.L.D.”) μαζί με τον δημιουργό και σκηνοθέτη του “The Batman” Matt Reeves σε ρόλο παραγωγού.

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Craig Zobel (“Mare of Easttown”).

Όσο για το πότε να περιμένουμε τη σειρά; Η απάντηση είναι κάπου μέσα στο 2024.

Μέχρι τότε, ας πάρουμε μία ιδέα από “το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του Batman” όπως δηλώνει το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Πνεύματα του Ινισέριν: Η υποψήφια για 9 Όσκαρ ταινία στο Disney+12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b