MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γεωργία Χατζηγεωργίου, πρωταθλήτρια Ευρώπης ετών 47: «Αν σταματούσα το κολύμπι θα ήμουν δυστυχισμένη»

Κολυμπά από 3,5 ετών, στα 46 της ανέβηκε σε ακόμα ένα βάθρο ντυμένη στα γαλανόλευκα. Η Γεωργία Χατζηγεωργίου πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Masters της Ρώμης, μιλά στο GWomen για την πορεία, αλλά και την προσέγγισή της στον αθλητισμό και συμβουλεύει «μπες στο νερό, κι όλα θα έρθουν από μόνα τους»!

Monopoli Team

Τον Σεπτέμβρη του 2022 στη Ρώμη φορούσε ένα μπλουζάκι με τη γαλανόλευκη σημαία, ένα βαθύ μπλε αντιανεμικό μπουφάν και χρυσό μετάλλιο κοσμούσε τον λαιμό της. Ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Masters της ιταλικής πρωτεύουσας. Η Γεωργία Χατζηγεωργίου, κολυμβήτρια και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής τερμάτισε πρώτη στα 100 μέτρα ελεύθερο με πανελλήνιο ρεκόρ 1.02.36. Ακόμη στα 50μ. ελεύθερο και στα 50 μ. πεταλούδα, η πρώην αθλήτρια του Ν.Α.Ο Λαμίας, του Ολυμπιακού και τώρα του «Ν.Σ. Παλαίμων», σημείωσε νέα πανελλήνια ρεκόρ με επιδόσεις 29.10 και 31.22 αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2023: Μάρτιν Σκορσέζε, «Ιντιάνα Τζόουνς» και Γουές Άντερσον στο φετινό line-up12.09.2018

Η ζωή της όλη είναι στο νερό. Από μικρό παιδάκι 3,5 ετών όπως αποκάλυψε μιλώντας στο GWomen. Θυμάται να τρέχει στους χώρους του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου στη Θεσσαλονίκη, απλά και μόνο επειδή ο πατέρας την τής αποκάλυψε ότι ξεκινά κολύμπι. Αυτή η αμόλυντη, αφιασείδωτη χαρά του μικρού παιδιού! Από τότε λοιπόν, ως σήμερα, στα 47 της χρόνια η Ελληνίδα κολυμβήτρια έχει συνηθίσει τη μυρωδιά του χλωρίου, την αίσθηση των βρεγμένων μαλλιών στους ώμους της, τις παροδικές «ρυτίδες» που προκαλεί το νερό στις άκρες των δαχτύλων.

«Ο Αλεξάντερ Ποπόφ είναι αυτός που με σημάδεψε ως αθλήτρια. Το ίδανικό του κολύμπΙ, η απλότητα και η σεμνότητα του με έκαναν να τον ξεχωρίσω μέσα από τόσους και τόσες που είναι μεγαθήρια και να τον παρακολουθώ συνέχεια», απαντά ερωτηθείσα για το ποιος/α αθλητής/ήτρια την σημάδεψε. Και κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCine Paris: Το αγαπημένο θερινό της Πλάκας επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b