MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Montblanc μεταφέρει το πνεύμα του Βαν Γκογκ σε πέντε μοναδικές πένες

Η Montblanc αποκάλυψε μια limited edition συλλογή οργάνων γραφής αφιερωμένη στον θρυλικό καλλιτέχνη Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Η Masters of Art Collection Van Gogh Limited Edition Collection απαθανατίζει την ιδιοφυΐα του Ολλανδού ζωγράφου σε πέντε μοναδικές πένες.

Monopoli Team

Έχοντας τις ρίζες της στον πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση, η Montblanc συνεργάστηκε με το Mουσείο Van Gogh στο Άμστερνταμ για να αντλήσει γνώση για το έργο και τη ζωή του καλλιτέχνη με ακριβή, απτό και αυθεντικό τρόπο, ώστε να μεταφέρει πιστά το πνεύμα του στη νέα limited edition συλλογή οργάνων γραφής.

Το μουσείο, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 200 έργα τέχνης, 500 σχέδια και περισσότερα από 700 γράμματα του Βαν Γκογκ, γιορτάζει φέτος την 50ή επέτειό του, και η συλλογή Masters of Art της Montblanc έχει στόχο να τιμήσει τα έργα του Βαν Γκογκ μέσα στις δεκαετίες.

Montblanc Masters of Art Collection Van Gogh 4810 Limited Edition

Το πρώτο κομμάτι της συλλογής είναι αφιερωμένο στο χρόνο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ στην Αρλ και σε έναν από τους πιο διάσημους πίνακές του, τα «Ηλιοτρόπια». Το σώμα της πένας αναπαριστά τον λαμπερό γαλλικό ήλιο σε κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η υπογραφή «Vincent» είναι χαραγμένη στο δαχτυλίδι του «βαρελιού» με επικάλυψη πλατίνας δίπλα σε ένα χαραγμένο «1888» για τη χρονιά που μετακόμισε στην Αρλ.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b