MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Αποκάλυψη τώρα για τα υπέροχα «Πνεύματα του Ινισέριν»

Συνεχίζονται οι “οσκαρικες” ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Πνεύματα του Ινισέριν

Με την τελευταία του δημιουργία ο βρετανός Μάρτιν ΜακΝτόνα καθιερώνεται ως ένας αυθεντικός συνδυάζει άψογα το καλλιτεχνικό προφίλ με την εμπορική επιτυχία. Τα «Πνεύματα του Ινισέριν» είναι μια πνευματώδης μαύρη κωμωδία με ψήγματα υπαρξιακού δράματος κι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα σας καθηλώσει.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γυναικείες Κουβέντες

Η δεύτερη οσκαρική ταινία της εβδομάδας είναι οι «Γυναικείες Κουβέντες» της Σάρα Πόλεϊ που διαθέτει εξαιρετικό γυναικείο καστ (Ρούνι Μάρα, Κλερ Φόι, Τζέσι Μπάκλεϊ, ΤζούντιΑϊβι, Φράνσις Μακ Ντόρτμαντ κ.α.) κι είναι ένα φεμινιστικό αλληγορικό δράμα που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μίριαμ Τόουζ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μικρή μου Σολάνζ

Η «Μικρή μου Σολάνζ» της γαλλίδας Αξέλ Ροπέρ είναι μια χαμηλόφωνη ιστορία βίαιης ενηλικίωσης με πρωταγωνίστρια μια αφοπλιστική πιτσιρίκα που βιώνει δραματικά το διαζύγιο των γονιών της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου

Στο ντοκιμαντέρ «Το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου» φωτίζεται το παρασκήνιο της κλασικής ταινίας του Βισκόντι «Θάνατος στην Βενετία» με συνέπεια την πλήρη απομυθοποίηση του κορυφαίου ιταλού σκηνοθέτη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Missing

Ένα θρίλερ με όχημα τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι το «Missing» των Γουίλ Μέρικ και Νικ Τζόνσον που ακολουθεί τη συνταγή επιτυχίας του προ πενταετίας «Searching».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα

To γαλλικό animation «Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα» αποτελεί μια χιουμοριστική εκδοχή του κλασικού αρχαιοελληνικού μύθου που απευθύνεται σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά και προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Θολή γραμμή

Η «Θολή γραμμή» του Μένιου Καραγιάννη με τους Ηλιάνα Μαυρομάτη και Όμηρο Πουλάκη είναι μια εναλλακτική ερωτική ιστορία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b