MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Florence Welch ανεβάζει τον “Υπέροχο Γκάτσμπυ” στο Broadway – Πρεμιέρα το 2024

Η frontwoman των Florence and The Machine, Florence Welch, ετοιμάζεται να μεταφέρει σε μιούζικαλ τον “Υπέροχο Γκάτσμπυ” του F. Scott Fitzgerald.

Florence and the Machine, Dance Fever
Florence and the Machine, Dance Fever
Monopoli Team

Η frontwoman των Florence and The Machine, Florence Welch, ετοιμάζεται να μεταφέρει στο Broadway τον “Υπέροχο Γκάτσμπυ” του F. Scott Fitzgerald σε μιούζικαλ, την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Με τίτλο “Gatsby”, το μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα το 2024 στο American Repertory Theater (A.R.T) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, στο Κέιμπριτζ στη Μασαχουσέτη.

Η Florence Welch θα συνεργαστεί με μια σειρά από καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η βραβευμένη με Tony θεατρική σκηνοθέτις Rachel Chavkin, με την επίσης βραβευμένη με Tony, Sonya Tayeh να αναλαμβάνει την χορογραφία.

Όπως είχε ανακοινωθεί παλαιότερα, η βραβευμένη με Pulitzer, Martyna Majok, θα διασκευάσει το μυθιστόρημα του Fitzgerald για τη σκηνή, ενώ η Florence Welch θα γράψει τους στίχους και τη μουσική με τον υποψήφιο για Grammy και Oscar, Thomas Bartlett.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Αποκάλυψη τώρα για τα υπέροχα «Πνεύματα του Ινισέριν»12.09.2018

“Αυτό το βιβλίο είχε στοιχειώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Περιλαμβάνει μερικές από τις αγαπημένες μου ατάκες στη λογοτεχνία” είχε πει το 2021 η τραγουδίστρια των Florence and The Machine, σε δήλωση για το νέο αυτό πρότζεκτ. “Τα μιούζικαλ ήταν η πρώτη μου αγάπη, νιώθω μια βαθιά σύνδεση με τον σπασμένο ρομαντισμό του F. Scott Fitzgerald. Είναι τιμή μου που μου πρόσφεραν την ευκαιρία να μεταφέρω αυτό το βιβλίο σε μουσική” είχε προσθέσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Welch δουλεύει σε πρότζεκτ που σχετίζεται με το διάσημο αυτό έργο του Fitzgerald. Το 2013, συνέβαλε στο soundtrack της ταινίας του Baz Luhrmann, “Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ”, με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio.

Στο soundtrack, που επίσης περιλάμβανε το “Young and Beautiful” της Lana Del Rey, οι Florence and the Machine συμμετείχαν με το κομμάτι “Over The Love”.

Από την πρεμιέρα του μιούζικαλ, βέβαια, μάς χωρίζουν μήνες. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, οι Florence and the Machine θα είναι αφοσιωμένοι στην παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία περιλαμβάνει μια στάση και στην Αθήνα το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b