MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών: Κάλεσμα για στήριξη στις δράσεις ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους

Ο Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών απευθύνει κάλεσμα στήριξης και συμμετοχής στις καλλιτεχνικές δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κατάληψης του κτιρίου Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου με αίτημα την τροποποίηση του ΠΔ (85/2022).

Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών
Monopoli Team

Ο Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών καλεί σε στήριξη και ενίσχυση των καλλιτεχνικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο της κατάληψης του κτηρίου Τσίλλερ (Κεντρική Σκηνή) του Εθνικού Θεάτρου.

Αποτελούμενος από σπουδαστές/τριες ιδιωτικών, ημικρατικών και κρατικών καλλιτεχνικών σχολών από όλη την Ελλάδα, ο Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών προχώρησε σε κατάληψη του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού, στην Αγίου Κωνσταντίνου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των σπουδαστών των δραματικών σχολών αλλά και των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα 85/2022 που υποβαθμίζει τα πτυχία τους.

Ήδη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ανακοίνωσε πως σήμερα, Τρίτη 7/2/2023, το απόγευμα οργανώνει οχηματοπορεία που θα ξεκινήσει από το Άλσος Στρατού (θέατρο Badminton) και θα καταλήξει στην υπό κατάληψη σχολή του Εθνικού Θεάτρου (Ώρα συνάντησης στις 18:00). Ενώ για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 προκήρυξε νέα 24ωρή απεργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατάληψη στο Εθνικό Θέατρο από σπουδαστές δραματικών σχολών12.09.2018

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Συντονισμού Σπουδαστών Δραματικών Σχολών

«Σας καλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε τις καλλιτεχνικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα από το Συντονισμό Σπουδαστών Δραματικών Σχολών (ιδιωτικών, κρατικών και ημικρατικών), ο οποίος προχώρησε σε κατάληψη του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού Θεάτρου -Θέατρο Τσίλλερ -το Σάββατο 4-2-2023.

Σήμερα Τρίτη 07/02/23 θα πραγματοποιηθούν:
  • Στις 15:00 μια Ανθρώπινη Αλυσίαδα περιμετρικά του κτιρίου Τσιλλερ.
  • Στις 18:00 «Καντάδα» πορεία από την την πλατεία Συντάγματος έως το Μοναστηράκι.

*Σε περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέψει αυτήν την πορεία , η «Καντάδα» θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο Τσιλλερ.

Ο Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών αποτελείται από Σπουδαστές/τριες/ά από ιδιωτικές, ημικρατικές και κρατικές καλλιτεχνικές σχολές από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις με νέα 24ωρή απεργία12.09.2018

Δεν υποχωρούμε»

Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b