MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω”: Ο Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες για λόγους υγείας

Ο βετεράνος της heavy metal ανακοίνωσε ότι θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από τις περιοδείες, ακυρώνοντας παράλληλα την περιοδεία του με τους Judas Priest.

Monopoli Team

Ο βετεράνος της heavy metal, Ozzy Osbourne, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες για λόγους υγείας, σε μία συγκινητική ανακοίνωση που αφορούσε την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

“Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η εποχή που έκανα περιοδείες θα τελείωνε έτσι” έγραψε ο 74χρονος Ozzy, μιλώντας για την ασθένειά του, ένα τραύμα στην σπονδυλική του στήλη, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικά χρόνια.

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath υποφέρει από προβλήματα υγείας εδώ και δεκαετίες – πριν από 30 χρόνια είχε πραγματοποιήσει την πρώτη περιοδεία “συνταξιοδότησης” του, με τίτλο “No More Tours”. Τότε είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, ωστόσο χρόνια αργότερα ο γιος του, Jack, που έχει πράγματι σκλήρυνση, είχε αποκαλύψει ότι η διάγνωση ήταν λάθος.

Ωστόσο, η υγεία του πράγματι επιβαρύνθηκε, όταν πριν από τέσσερα χρόνια τραυμάτισε σοβαρά την σπονδυλική του στήλη. Μέχρι τώρα, όμως, ποτέ δεν είχε προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το γεγονός ότι ακυρώνει από τώρα συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν τον Μάιο και τον Ιούνιο, μάλλον αποδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασής του.

Βέβαια, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μερικές ελάχιστες συναυλίες, αρκεί να μην χρειάζεται να ταξιδεύει σε άλλες πόλεις ή χώρες.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ozzy Osbourne:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)


«Αυτό είναι μάλλον ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως μάλλον γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου τραυμάτισα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.

Είναι πραγματικά τιμή μου, ο τρόπος με τον οποίο όλοι σας κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το καιρό, αλλά, με πλήρη συνείδηση, έχω πλέον καταλήξει ότι δεν είμαι σε θέση σωματικά να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξέρω ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στα ταξίδια που απαιτούνται. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά με διαλύει, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι η εποχή που έκανα περιοδείες θα τελείωνε έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου…την μπάντα μου…την ομάδα μου…τους παλιούς φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και φυσικά για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, γεννιέται ο «πρίγκιπας του σκότους», Ozzy Osbourne12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b