MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Κορίτσι με τα Χιόνια: Η νέα σειρά θρίλερ του Netflix θα μάς καθηλώσει

Δυναμικά μπήκε στο 2023 το Netflix και όπως φαίνεται έτσι θα συνεχίσει, μιας και μόλις κυκλοφόρησε Το Κορίτσι με τα Χιόνια, μία νέα ισπανική σειρά θρίλερ που υπόσχεται να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Το Netflix τον τελευταίο καιρό έχει σχεδόν αφοσιωθεί στην τηλεοπτική διασκευή πολλών best-seller μυθιστορημάτων και φαίνεται πως θα ακολουθήσει αυτό το επιτυχημένο «μονοπάτι» και το 2023. Την αρχή κάνει «Το Κορίτσι με τα Χιόνια», μία ισπανική σειρά θρίλερ για μία εξαφάνιση που θα αναγκάσει τους χρήστες της πλατφόρμας να χάσουν τον ύπνο τους.

«Το Κορίτσι με τα Χιόνια» βασίζεται στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του Χαβιέρ Καστίγιο, το οποίο έχει μαγέψει εδώ και 3 περίπου χρόνια το αναγνωστικό κοινό παγκοσμίως και η νέα αυτή σειρά 6 επεισοδίων είναι σχεδόν σίγουρο πως θα απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό και θα το κερδίσει με το σασπένς αλλά και την ανατριχιαστική ιστορία που παρουσιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία του12.09.2018

Η πλοκή

Η οικογένεια Μαρτίν διασκέδαζε στην παρέλαση των Τριών Σοφών στη Μάλαγα, λίγο πριν όλα αλλάξουν ξαφνικά στη ζωή τους. Photo Credits: Netflix

Κάθε χρόνο στη Μάλαγα κάτοικοι και τουρίστες απολαμβάνουν την παρέλαση των Τριών Σοφών, την πιο διάσημη παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών. Το 2010 όμως, για την οικογένεια Μαρτίν, αυτή η τόσο φαντασμαγορική γιορτή θα μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς η μικρή τους κόρη Αμάγια θα χαθεί ξαφνικά από προσώπου γης.

Χωρίς να χαθεί χρόνος, η επιθεωρήτρια Μιγιάν ξεκινά μία εξονυχιστική έρευνα για να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η μικρή Αμάγια που κινδυνεύει, χωρίς όμως να καταφέρει να ανακαλύψει αρκετά στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκεται και το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της.

Όσο περνάει ο καιρός, σχεδόν όλοι φαίνεται να έχουν χάσει την πίστη τους και θεωρούν πως δεν υπάρχουν ελπίδες να βρεθεί το κορίτσι. Τα χρόνια περνούν και το μόνο που προκύπτει είναι μία βιντεοκασέτα στην οποία η πλέον 12 χρονών Αμάγια παίζει με τις κούκλες της σε ένα άγνωστο σπίτι.

Με την λυπηρή αυτή ιστορία να διατηρεί ακόμα μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία, η Μίρεν, μία ασκούμενη δημοσιογράφος, θα πάρει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει τη δική της προσωπική έρευνα πάνω στην περίεργη ιστορία εξαφάνισης, που έχει καταφέρει να την συγκλονίσει από την πρώτη στιγμή που την άκουσε.

Photo Credits: Netflix

Περιέργως, η αποφασισμένη Μίρεν θα αρχίσει να ανακαλύπτει τα στοιχεία που κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση εξαφάνισης πιο εύκολα από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην έρευνα, και με τη βοήθεια ενός παλαίμαχου και πολύ έμπειρου ρεπόρτερ θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξετυλίγει το σκοτεινό κουβάρι της ιστορίας που έχει συγκλονίσει εδώ και χρόνια την Ισπανία, αλλά κυρίως την οικογένεια Μαρτίν, που ακόμα αγωνιά να βρει την μικρή Αμάγια.

Πίσω από αυτήν την αποφασιστικότητα της Μίρεν όμως, κρύβονται και κάποια άλλα, πιο επίπονα συναισθήματα που ξεπηδούν από τις μνήμες της και ξυπνούν αναμνήσεις που για χρόνια είχε καταφέρει να κρύψει καλά.

Και ενώ η ελπίδα αρχίζει και επισήμως να τους εγκαταλείπει όλους, ακόμα και την οικογένεια της μικρής, η Μίρεν θα βάλει στην άκρη τους φόβους της και θα συνεχίσει την αναζήτησή της. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αναπαυτεί μέχρι να βρει την Αμάγια, γιατί όπως δηλώνει «κάποιος θα πρέπει να συνεχίσει να την ψάχνει».

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Η Μιλένα Σμιτ πρωταγωνιστεί ως Μίρεν Ρόχο, μία επίδοξη δημοσιογράφος που θα κάνει τα πάντα για να βρει την εξαφανισμένη Αμάγια Μαρτίν. Photo Credits: Netflix

  • Η Μιλένα Σμιτ πρωταγωνιστεί ως Μίρεν Ρόχο, μία επίδοξη δημοσιογράφος που θα κάνει τα πάντα για να βρει την εξαφανισμένη Αμάγια Μαρτίν, ακόμα και αν όλοι είναι πεπεισμένοι πως αυτό είναι αδύνατο.
  • Η Άισα Βιγιαγράν πρωταγωνιστεί ως επιθεωρήτρια Μπελέν Μιγιάν, η οποία ερευνά εξίσου την υπόθεση, όμως δε βρίσκει τα σωστά στοιχεία, όπως η Μίρεν.
  • Ο Χοσέ Κορονάδο πρωταγωνιστεί ως Εδουάρδο, ένας έμπειρος δημοσιογράφος που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο τέλος της ιστορίας.
  • Οι Λορέτο Μαουλεόν και Ραούλ Πριέτο ως Άννα Νουνιέζ και Αλβάρο Μαρτίν, η μητέρα και ο πατέρας της άτυχης Αμάγια που δεν μπορούν να πιστέψουν πως για 6 ολόκληρα χρόνια δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της κόρης τους.

Όπως φαίνεται, η νέα αυτή ισπανική δραματική σειρά θρίλερ έχει ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της κερδίσει τους χρήστες του Netflix με την ιλιγγιώδη αγωνία της πλοκής της, που την καθιστά κατάλληλη για ένα γεμάτο σασπένς binge-watching!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Καλειδοσκόπιο: Η νέα σειρά του Netflix μάς κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για την τηλεόραση12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b