MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Tomb Raider: Η Phoebe Waller-Bridge του «Fleabag» φέρνει το δημοφιλές video game στη μικρή οθόνη;

Η βραβευμένη με Emmy δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Fleabag», Phoebe Waller-Bridge, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να φέρει τη διάσημη αρχαιολόγο, Lara Croft, στη μικρή οθόνη.

Tomb Raider: Η Phoebe Waller-Bridge του «Fleabag» θα φέρει το δημοφιλές video game στη μικρή οθόνη;
Monopoli Team

Η Phoebe Waller-Bridge, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα μεταφορά του «Tomb Raider» για την Amazon. Όπως αναφέρουν πηγές του The Hollywood Reporter, η βραβευμένη με Emmy δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Fleabag» προετοιμάζει μια νέα σειρά βασισμένη στο δημοφιλές video game, για την οποία θα υπογράψει το σενάριο και θα διατελέσει εκτελεστική παραγωγός. Η Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τα νέα.

Ο χαρακτήρας της διάσημης αρχαιολόγου, Lara Croft, έχει ενσαρκωθεί προηγουμένως στη μεγάλη οθόνη από την Αντζελίνα Τζολί -σε δύο ταινίας- και πιο πρόσφατα από την Αλίσια Βικάντερ το 2018. Όταν το τελευταίο φιλμ γνώρισε εισπρακτική αποτυχία, το σίκουελ που βρισκόταν στα σκαριά ακυρώθηκε το 2022, με την MGM να χάνει τα δικαιώματα του franchise.

Τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως η Amazon Games ήρθε σε συμφωνία με την Crystal Dynamics ώστε να κυκλοφορήσει τη συνέχεια της εν λόγω σειράς video game. Επιπλέον, είχε ανακοινωθεί πως το Netflix θα δημιουργήσει μια anime σειρά που θα περιλάμβανε την ηρωίδα με τη φωνή της Χέιλι Άτγουελ, ωστόσο παραμένει αβέβαιη η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

«Fleabag» Φωτ: Steve Schofield/Amazon Studios

Άλλα μελλοντικά πρότζεκτ της Waller-Bridge

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Phoebe Waller-Bridge, μεταξύ άλλων, θα γράψει και θα αναπτύξει μια διασκευή του μυθιστορήματος «Sign Here» για την Amazon. Η μαύρη κωμωδία της Claudia Lux αφορά την ιστορία ενός τύπου που εργάζεται στην κόλαση.

Η Waller-Bridge, της οποίας η κωμική σειρά «Fleabag» κέρδισε τέσσερα Emmy, ανανέωσε προσφάτως τη συμφωνία της με την Amazon αφότου άλλα μεγάλα στούντιο προσπάθησαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, με πηγές να ισχυρίζονται πως η χρηματική αμοιβή είναι οκταψήφια.

Ήταν μέρος της βασισμένης στην επιτυχημένη ταινία «Mr and Mrs Smith» σειράς, στο πλευρό του Ντόναλντ Γκλόβερ, ωστόσο αποχώρησε από το επικείμενο πρότζεκτ γιατί το «όραμα» της διέφερε από εκείνου. Η σειρά με πρωταγωνίστρια, εν τέλει, την Μάγια Έρσκιν θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το American Psycho μέχρι το Batman: Οι καλύτεροι ρόλοι του Christian Bale μέχρι σήμερα12.09.2018

Την Phoebe Waller-Bridge, που υπήρξε μια εκ των σεναριογράφων του «No Time to Die», θα την δούμε στη μεγάλη οθόνη δίπλα στους Χάρισον Φορντ και Αντόνιο Μπαντέρας στο «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Ενώ του χρόνου όλα δείχνουν πως θα συμμετέχει στην κωμωδία φαντασίας του Τζον Κρασίνσκι «If» με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Στιβ Καρέλ.

Πηγή: Guardian

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b