MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Γιούλικα Σκαφιδά (video)

Μια διαφορετική φωτογράφιση όπου η Street Art συναντά τη Street Fashion με guest την υπέροχη Γιούλικα Σκαφιδά.

Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Γιούλικα Σκαφιδά έχει το χάρισμα να σε κερδίζει τόσο από σκηνής, αλλά και σε κάθε κουβέντα που μπορείς να κάνεις μαζί της.

Πρωταγωνίστρια του πρώτου Art Meets Fashion της νέας χρονιάς, η Γιούλικα έφτασε στο ραντεβού για τη φωτογράφιση μαζί με τον Κούπερ, ένα δίχρονο κανίς με μελί μπούκλες ή αλλιώς τον αξιολάτρευτο «πρωταγωνιστή» της ζωής της.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή ήταν η συμμετοχή της στις σειρές «Μια νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ αλλά και το επερχόμενο «Milky way» στο Mega – από τα πιο συζητημένα της σεζόν. Για την επιλογή της λοιπόν να «κάνει τηλεόραση» πιο απενοχοποιημένα και να το απολαμβάνει, αλλά και για την γενικότερη αναθεωρημένη στάση ζωής της – που κάνει περισσότερο ξεκάθαρη και στις επαγγελματικές της επιλογές πια – η ηθοποιός μίλησε σε μια πολύ σε μια πολύ προσωπική συνέντευξη, στη Στέλλα Χαραμή.

Τα ρούχα της φωτογράφισης είναι της εταιρίας LOLA

Το concept της φωτογράφισης: Elegant Street Fashion

Το concept της φωτογράφισης δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό για τη Γιούλικα Σκαφιδά, μια γυναίκα σύγχρονη, δυναμική, αυθεντική που οδηγεί μηχανή στην πόλη! Πειραματισμός, λοιπόν, με διάθεση street style με all day σύνολα LOLA, που αποπνέουν άνεση και στιλ.

Η minimal αισθητική της εταιρίας LOLA, του διαχρονικού ελληνικού brand που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της διακριτικής κομψότητας δημιουργώντας ρούχα για όλες τις ώρες, επαναπροσδιορίζει τον όρο «street style» και έρχεται να προτείνει μοναδικές casual εμφανίσεις και συνδυασμούς που μάς καλούν για συναρπαστικές περιπέτειες στους δρόμους της πόλης!

Η style editor του Monopoli.gr, Σίσσυ Σουβατζόγλου, επέλεξε τα key items εκείνα από τη συλλογή της LOLA που είναι άνετα, ενώ την ίδια στιγμή αναδεικνύουν την πιο fashion πλευρά της ηθοποιού. Συγκεκριμένα για τη φωτογράφιση επιλέχθηκαν μπλούζες και πουλόβερ, φορέματα και φούστες από παρθένο μαλλί και κασμίρι, άνετα παντελόνια σε απόλυτα ποιοτικές υφές, ολομέταξα πουκάμισα και γκαμπαρντίνες και ημίπαλτα σε διαχρονικό κόψιμο που ολοκλήρωναν μοναδικά τα looks, σε απόλυτα εναρμονισμένες με τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και μεταξύ τους χρωματικές παλέτες.

Παπούτσια επιλέχθηκαν από την εταιρεία Sport & Fashion Freedom ενώ τα γυαλιά – απαραίτητο αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο street style – ήταν του οίκου PAUL FRANK.

Τα γυαλιά της φωτογράφισης είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Ομάδα παραγωγής

Art director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Phοtographer: Κατερίνα Τσατσάνη, D-TALES
Production Director: Mάρη Τιγκαράκη
Makeup & Hair Styling: Θάλεια Τζανετή
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency

Διευθύνσεις Καταστημάτων

Οutfits: LOLA (Αγίου Δημητρίου 176, Άγιος Δημήτριος, Τηλ.: +30 2109313111)
Γυαλιά: Prime Optics
Παπούτσια:  Sport & Fashion Freedom
Η φωτογράφιση έγινε στο sketepark Εσπέρου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” του Δήμου Καλλιθέας. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Μ. Κωστάκη για τη φιλοξενία.

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b