
650 γρ Αλεύρι Κούλα για όλες τις χρήσεις
1½ κούπα Καλαμποκέλαιο
1 κούπα Ζάχαρη
3 Αυγά
2 κ.γ. Μπέϊκιν Πάουντερ
1 κ.γ. Κανέλα
¾ κούπας Ζάχαρη
6 Μήλα κόκκινα & πράσινα
1 κ.γ. Κανέλα
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κανέλα, την ζάχαρη και το μπέικιν, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε με ένα πιρούνι τα αυγά και προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα υγρά στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε και έχουμε ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμο, το χωρίζουμε στα δύο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη, προσθέτουμε την ζάχαρη και την κανέλα και συνεχίζουμε.
Λαδώνουμε το ταψί, βάζουμε λαδόκολλα και το μισό μείγμα κάτω, απλώνουμε με τα χέρια μας να πάει παντού από πάνω τα μήλα και τέλος το υπόλοιπο μείγμα.
Ψήνουμε την μηλόπιτα στους 190 βαθμούς 45-50 λεπτά, πάντα ανάλογα τον φούρνο μας.
Διαβάστε περισσότερα μυστικά και ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο elpidaslittlecorner.gr.