MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

NBA Paris Game 2023: Το NBA επέστρεψε στην Ευρώπη – Pharrel Williams, Karlie Kloss στους παρευρισκόμενους

Χθες, το NBA επέστρεψε και επισήμως στην Ευρώπη με έναν αγώνα των Chicago Bulls και Detroit Pistons στο Παρίσι, την πόλη του φωτός και της μόδας.

Photo credit: NBAE
Monopoli Team

Χτες, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, το NBA επέστρεψε και επισήμως στην Ευρώπη με έναν αγώνα των Chicago Bulls και Detroit Pistons στο Παρίσι, την πόλη του φωτός και της μόδας.

Το Παρίσι και η Accor Hotels Arena υποδέχτηκε τους Chicago Bulls και τους Detroit Pistons στο δεύτερο παιχνίδι κανονικής περιόδου, με τους Bulls να κερδίζουν τον αγώνα.

Το NBA Paris Game 2023 σηματοδότησε τον πρώτο αγώνα NBA στην Ευρώπη εδώ και τρία χρόνια -με τον τελευταίο αγώνα να έχει πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2020 με τους Charlotte Hornets και τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο- λίγο πριν την έκρηξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Πλήθος διασημοτήτων συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το NBA Paris Game 2023. Οι VIP συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την σπουδαία αναμέτρηση.

Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στο NBA Paris Game ήταν:

Tyga, Photo credits: Photo credit: NBAE

Οι rapper Tyga και Dave, ο μουσικός Pharrell Williams, το μοντέλο Karlie Kloss,  οι θρύλοι του NBA Joakim Noah και BJ Armstrong.

Khaby, Photo credit: NBAE

Αλλά και ο διάσημος Ιταλοσενεγαλέζος TikToker Khaby, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, Aurelien Tchouameni  και οι οδηγοί της Φόρμουλα 1, Pierre Gasly και Esteban Ocon.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b