MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Ana Hickmann: Η νέα συλλογή γυαλιών για τον φετινό χειμώνα είναι μια ωδή στις αντιθέσεις

Η Ana Hickmann Eyewear με τη συλλογή FW ‘22’23 μάς δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από το status quo και να τολμήσουμε φέτος σε κάτι διαφορετικό.

KEIMENO: Monopoli Team | 19.01.2023

Σωστές αντιθέσεις, ισορροπία, όχι υπερβολές και δοκιμή πάνω στο πρόσωπό μας είναι μερικά χρήσιμα tips που ακολουθούμε οι περισσότεροι όταν έρθει η ώρα να διαλέξουμε γυαλιά ηλίου. Φυσικά, κάποιες φορές παίζουν ρόλο και οι τάσεις της μόδας, που συχνά επιδιώκουμε να είμαστε κοντά αν όχι να ακολουθούμε πιστά.

Και για να γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι, κάθε φορά που είμαστε σε αναζήτηση ενός νέου ζευγαριού γυαλιών αυτό που κυρίως κοιτάζουμε είναι να είναι ποιοτικά και να ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ. Βεβαίως επειδή μια τέτοια αγορά αποτελεί “επένδυση”, συχνά επιλέγουμε ένα κλασικό κομμάτι, πολλές φορές μονόχρωμο, μαύρο ή σε πιο γήινες αποχρώσεις (χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα).

Όμως η Ana Hickmann Eyewear με τη συλλογή FW ‘22’23 μάς δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από το status quo και να τολμήσουμε φέτος σε κάτι διαφορετικό!

Το μαρμάρινο καφέ ή το μπλε είναι μόνο μια μικρή ιδέα για το τι έχει ετοιμάσει για εμάς τον φετινό χειμώνα η Ana Hickmann Eyewear θέλοντας να κάνει μια διαφορετική πρόταση απέναντι στα συνηθισμένα σκούρα χρώματα που πρωταγωνιστούν τέτοια εποχή στις χρωματικές παλέτες των πάντων, από ρούχα μέχρι παπούτσια και αξεσουάρ.

Με καινοτομία σχεδιασμού, ιδιαίτερη προσοχή στην κομψότητα και την αισθητική, η νέα συλλογή έρχεται όμως να συνδυάσει τις τροπικές με οpaque αποχρώσεις σε μία εξαιρετική σύνθεση χρωμάτων του σκελετού, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα και ίσως βαρετά.

Η νέα συλλογή αντιπροσωπεύει την ένωση, την ομαδική συνεργασία, την αρμονία, την ισορροπία, τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά, σεβόμενη τα χρώματα της φύσης. Η Ana Hickmann Eyewear φέρνει, λοιπόν, γι’ αυτόν τον χειμώνα μια γκάμα φυσικών χρωμάτων που περιλαμβάνει από χρυσό και μελί, μέχρι καφέ, μπλε και ροζ, με σχέδια που ισορροπούν μεταξύ του κλασικού και του πιο ιδιαίτερου “παίζοντας” με κάθε γούστο. Στη συλλογή μπορούμε να βρούμε από τα μεγάλα μοντέρνα Acetates, μέχρι μια special συλλογή που δημιουργήθηκε μόνο με εξαρτήματα τιτανίου!

Όσο γα την ποιότητα δεν υπάρχει αμφιβολία, καθώς οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί υλικών και οι νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, αντικατοπτρίζονται σε κάθε σχέδιο και κάθε απαιτητικός εκεί έξω σίγουρα θα βρει τα γυαλιά που του ταιριάζουν!

Επίσης, η Ana Hickmann Eyewear εισάγει αυτή τη σεζόν νέα στιλ μεταξύ γυαλιών ηλίου και οράσεως, με το καθένα να έχει 4 έως 5 διαφορετικά χρώματα, ώστε να υπάρχει πλήθος επιλογών για όλους.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b