MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Phyrosun: Η φωτιά βγάζει γλώσσα

Ο ράπερ που σε στέλνει αδιάβαστο με το freestyle του. Η τρέλα που σε ξεσηκώνει είναι εδώ, οι ρίμες εδώ και μια δισκάρα με τον Taki Tsan.

H φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του στο fb
Monopoli Team

Η φωτιά και το θαύμα. Το παιδί και τα παιχνίδια του, οι ρίμες του. Το μπιτ να κινείται με την ταχύτητα που λύνεις τον κύβο του Ρούμπικ και το flow να σε στέλνει μέσα στην κομματάρα! Οι σκέψεις διαλύονται, σπάνε, πετάνε και αφήνουν στον ουρανό τις λέξεις. Διαβάζεις: Legend, παλιός, ατόφιο ραπ, ο Phyro και ο μπαμπάς όλων.

Η φωτιά βγάζει γλώσσα και λέει, κάνει τον νέο να προσέχει και να κλαίει. Έτσι γίνεται πιτσιρίκο! Τέρμα τα λόγια που πλαγιάζουν! Οι λέξεις ακούγονται όπως πρέπει, γιατί πρέπει και αν δεν πρέπει άστο. Το ραπ θέλει τρέλα, αναζητά την ευφορία και την πολύχρωμη αλήθεια. Ο ράπερ σαν πλέι μέικερ, σαν τον «White Chocolate» Τζέισον Ουίλιαμς, οργώνει το λεκτικό, μουσικό, γήπεδο και μοιράζει δεκάρες που γυαλίζουν!

Ο συγκεκριμένος ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι και προειδοποιεί: πάρε προφυλάξεις! Το ραπ (του) σε ξεσηκώνει, σε γυρίζει πίσω, σε βρίσκει στο τώρα και με ένα απότομο σκρατς ο χρόνος σταματά. Δώσε ρε Phyrosun! Άναψε τη φωτιά και ξεδίπλωσε το χαρτί. Δεξιότητα, ικανότητα, χαμόγελα και δάκρυα, όλα μέσα. Με το flow όλα θα γυρίσουν, θα μοιραστούν και τα πάντα θα ανθίσουν. Το αυτί δεν ξεγελιέται, η μνήμη δεν λέει ψέματα και ο Phyrosun μας βρίσκει ξανά και ξανά!

Οι παλιοί συνεχίζουν να διδάσκουν

Ο Phyrosun είναι ο παίκτης εδώ (και είναι στο παιχνίδι πολλά χρόνια). Με άνεση γλιστρά ανάμεσα από το ξεπερασμένο και το ήδη φθαρμένο. Πριν πούμε όμως τα καλύτερα για τον ράπερ «φωτιά», ας σταθούμε λίγο, πολύ, για πάντα (;) στο… θαύμα! Όταν κάνεις συνεργασία με τον Taki Tsan τότε μετράς, μετράς άσχημα στον χώρο του ελληνικού ραπ. Οι δυο τους κυκλοφόρησαν λίγο πριν το τέλος του 2022 το άλμπουμ «Phyrotsan».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Δέκα κομμάτια ατόφιο ραπ, δέκα τραγούδια που μας δείχνουν γιατί αγαπήσαμε το είδος και πώς παίζεται το χιπ-χοπ παιχνίδι. Ο Taki Tsan είναι legend, έτσι απλά. Ανήκει στους θεμελιωτές του ελληνικού ραπ. Είτε μόνος είτε σε γκρουπ, μας έχει δώσει ανεπανάληπτες στιγμές. Ε, όταν συνεργάζεται με κάποιον είναι είδηση. Σε αυτόν τον δίσκο ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b