MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Foo Fighters επιβεβαιώνουν ότι δεν θα διαλυθούν, μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν ως συγκρότημα παρά την απώλεια του ντράμερ τους, Taylor Hawkins, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη χρονιά, στα 50 του χρόνια.

Monopoli Team

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι Foo Fighters μοιράστηκαν στα social media ένα διαφορετικά μήνυμα, έναν ιδιαίτερο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, η οποία φυσικά στιγματίστηκε από τον θάνατο του ντράμερ τους, Taylor Hawkins τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 50 ετών.

Από τότε, οι Foo Fighters έχουν πραγματοποιήσει μόλις δύο συναυλίες στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες – κι αυτές ήταν προς τιμήν του. Έτσι, πολλοί ήταν οι fans που αναρωτήθηκαν πώς θα συνεχίσει το συγκρότημα, μετά τη σημαντική αυτή απώλεια.

Στο νέο μήνυμά τους, λοιπόν, οι Foo Fighters επιβεβαίωσαν ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν παρά τον θάνατο του Hawkins.

“Καθώς λέμε “αντίο” στην πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που έχει γνωρίσει ποτέ το συγκρότημά μας, θυμόμαστε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε και λατρεύουμε περισσότερο, και για τους αγαπημένους μας που δεν είναι πια μαζί μας” ξεκίνησε το μήνυμα.

“Οι Foo Fighters ιδρύθηκαν πριν από 27 χρόνια για να εκπροσωπήσουν την θεραπευτική ικανότητα της μουσικής και της συνέχειας της ζωής. Και για τα τελευταία 27 χρόνια, οι θαυμαστές μας έχουν χτίσει μία παγκόσμια κοινότητα, ένα πιστό σύστημα υποστήριξης που μας έχει βοηθήσει να προχωρήσουμε στις πιο δύσκολες στιγμές μας, μαζί. Ένα μέρος για να μοιραζόμαστε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τον φόβο μας, και για να συμμετέχουμε στο τραγούδι της ζωής, μαζί, μέσα από τη μουσική” συνέχισαν.

“Χωρίς τον Taylor, δεν θα γινόμασταν ποτέ η μπάντα που ήμασταν – και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε μία διαφορετική μπάντα, όσο προχωράμε μπροστά” είπαν, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα διαλυθούν, αλλά θα συνεχίσουν παρά την απώλεια του Hawkins.

‘Εκλεισαν την ανακοίνωση, μιλώντας για το τι σημαίνει ο Hawkins για τους ίδιους και τους fans των Foo, ενώ υποσχέθηκαν: “Ξέρουμε ότι όταν σας δούμε ξανά -και θα το κάνουμε σύντομα- θα είναι κοντά μας, με το πνεύμα του, κάθε βράδυ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Αντίο» στους μουσικούς θρύλους που χάσαμε το 202212.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b