MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 7 προτάσεις για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, συγκεντρώσαμε τις εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και δραστηριότητες, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

Η Underground Youth Orchestra στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει, και αυτά τα Χριστούγεννα, δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στο Φουαγιέ Μουσών της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη, από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την Underground Youth Orchestra.
28/12 στις 19.00
Από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

Pop up συναυλία από τον Αθήνα 9.84 στην πλατεία Αγ. Ειρήνης

Αυτές τις γιορτινές μέρες, ο Αθήνα 9.84 φορτώνει ένα van τραγούδια και βγαίνει στις γειτονιές της Αθήνας για μια ακόμη εορταστική ακουστική τετράωρη «συναυλία». Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης από τις 13.00 μέχρι τις 17.00, μάς περιμένουν συναυλίες με τους: Στάθης Δρογώσης, DELTA, Κίτρινα Ποδήλατα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώργος Rous, Φώτης Σιώτας και Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ο 9.84, περιμένει το κοινό στις πλατείες της πόλης για να κεράσει τραγούδια και παρέα.
28/12 στις 13.00-17.00
Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι

Η Δίκη των Έξι: μια ιστορία – δύο πλευρές, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Μετά την τεράστια ανταπόκριση και τη θερμή υποδοχή της από το κοινό, η θεατρική παράσταση «Η Δίκη των Έξι: μία ιστορία – δύο πλευρές» επιστρέφει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής. «Η Δίκη των Έξι: μία ιστορία – δύο πλευρές», είναι ένα ιστορικό δράμα που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι. Η ιστορία συναντά τη μυθοπλασία φωτίζοντας τα γεγονότα που ακολούθησαν την Καταστροφή.
28/12 στις 20.00
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, Αθήνα

Ιστορίες όπως λέμε… όνειρα: Πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών με την Σάσα Βούλγαρη στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου

Το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου παρουσιάζει το πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών «Ιστορίες όπως λέμε… όνειρα» με την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη και τα παράξενα μουσικά της όργανα.
28/12 στις 11.00 και 12.30
Μουσείο Γουναρόπουλου, Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια

Η Athens Big Band, οι Plastelini και η Ρένα Μόρφη στην Πλατεία Συντάγματος

Το πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα στην πλατεία Συντάγματος ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας στις 11.00 με την Athens Big Band που θα ερμηνεύσει ένα αμάλγαμα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε μαζί με κλασικές επιτυχίες από τη χρυσή εποχή της big band. Στις 14.00, τη σκηνή καταλαμβάνει μια πολυδιάστατη μουσική προσωπικότητα, η Ξένια Γαργάλη με την μπάντα της «Πλαστελίνη», σε ένα αστραφτερό ταξίδι με μελωδίες από ολόκληρο τον κόσμο. Στις 18.00, στη σκηνή ανεβαίνει η μία και μοναδική Ρένα Μόρφη που έρχεται παρέα με την μπάντα της για να ξεσηκώσει το κοινό. Η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, τις αναπάντεχες latin διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, θα μας χαρίσει ένα live γεμάτο δυναμισμό, μπρίο, πάθος, ανεξάντλητο κέφι και ευαισθησία.
28/12 στις 11.00
Πλατεία Συντάγματος, Σύνταγμα

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
28/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστουγεννιάτικα πάρκα και όχι μόνο: 10 προτάσεις για οικογενειακές βόλτες στην Αττική βγαλμένες από παραμύθι12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
28/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤηλεγραφία & Τηλεφωνία. Ιστορίες Επικοινωνίας πριν & μετά την Μικρασιατική Καταστροφή: Νέα ψηφιακή περιοδική έκθεση από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b