MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 6 προτάσεις για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Εκδηλώσεις, φεστιβάλ, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να απολαύσετε με ελεύθερη είσοδο, σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στην πόλη.

Monopoli Team

New God – A study on Bacchae, σε σκηνοθεσία Εριφίλης Γιαννακοπούλου και Τζέιμι Μπράντλεϊ στο Θέατρο 104

Το Θέατρο 104 φιλοξενεί την παράσταση “New God – A study on Bacchae”, μια διασκευή βασισμένη στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Εριφίλης Γιαννακοπούλου και Τζέιμι Μπράντλεϊ. Η ομάδα Freek παρουσιάζει την πρωτότυπη διασκευή της τραγωδίας, η οποία την δεύτερη παραγωγή του νέου μεταπτυχιακού προγράμματος της σχολής FONACT με έδρα την Αθήνα, μετά την παρουσίαση του «The It» της Vivienne Franzmann.
13/12 στις 19.00
Από 13 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 
Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Τhe Meet Market: 10 Μέρες Χριστουγέννων με πάνω από 150 ελληνικά brands στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ήταν Δεκέμβριος του 2007 όταν το Meet Market, συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στο μπαρ Κ44 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι, με μόλις 20 εκθέτες. Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια. Mε αργά και σταθερά βήματα το Meet Market μεγάλωσε, εξελίχθηκε και έκανε νέους φίλους. Έτσι, φέτος τον Δεκέμβρη θα φιλοξενήσει περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά LineUp, μετατρέποντας το Παλιό Αμαξοστάσιο σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα στεγάσει τη μεγαλύτερη γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και εργαστήριο Drink & Draw by illustra days (για ενήλικες), από τις 19:00 μέχρι τις 21:00.
13/12 στις 18.00 – 22.00
Από 9 Δεκεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2022
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Ερμού & Πειραιώς, Αθήνα

Fountains of Mojitos της Εύης Δημητρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

To Σπίτι της Κύπρου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν την παράσταση χορού, με τίτλο “Fountains of Mojitos”, σε δημιουργία Εύης Δημητρίου. To έργο είναι σε δραματουργία του Βέλγου δραματουργού Guy Cools, και σε συν-δημιουργία με τις χορεύτριες: Ράνια Γλυμίτσα, Ελευθερία Σωκράτους, Μιλένα Ούγκρεν Κούλας, Julia Brendle. H Εύη Δημητρίου στη ομαδική χορογραφική δουλειά της φέρνει γύρω της τέσσερεις χορεύτριες, τέσσερεις γυναίκες, τέσσερεις φίλες, τέσσερεις μητέρες και μέσα από την οικειότητα που προκύπτει μεταξύ τους εξερευνούν το πώς βιώνουν την σεξουαλικότητα τους, την εγκυμοσύνη τους, τα αλλαγμένα σώματα τους και τα διάφορα συναισθήματα που δημιουργούνται, από τη ντροπή μέχρι την ευχαρίστηση, από τη σιωπηλή αμηχανία στα γέλια, από την ντροπαλή αυτο-εξερεύνηση αισθησιακών ή δυναμικών συναντήσεων σε ενθουσιώδεις συναντήσεις συνύπαρξης.
13/12 στις 21.00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206
Κράτηση εισιτηρίων εδώ

Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στη Μαρίνα Φλοίσβου

Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης βγαλμένη από τις σελίδες ενός μαγικού Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, η Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, καλωσορίζει τους επισκέπτες της δίνοντας το έναυσμα των πιο λαμπερών εορτών. Σε όλη την έκταση της στολισμένης Μαρίνας θα εκτελεστεί μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων που θα περιλαμβάνουν μουσικές, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες. Το χριστουγεννιάτικο ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες- Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες- Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες- Led Snow Fairies, οι μαριονέτες Christmas Muppet Show αλλά και τα στρατιωτάκια Tin Soldier, θα ξεπηδήσουν από την σκηνή και θα βρεθούν ανάμεσα στους επισκέπτες όπως οι αγαπημένες παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Ο ξακουστός Μάγος Σανκάρα θα δώσει μια απολαυστική παράσταση μαγείας και θα προετοιμάσει το έδαφος για την εντυπωσιακή είσοδο του Άγιου Βασίλη.Πολλές εκπλήξεις, happenings και ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων για μικρούς και μεγάλους, κορυφώνουν τη βραδιά. O ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση, η χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα γεμίσει τη μαρίνα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ το συγκρότημα Batala Atenas θα ξεσηκώσει το κοινό με μια παρέλαση γεμάτη ένταση.
13/12 στις 16:00-20:00
Πάρκο Φλοίσβου, Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιο Φάληρο

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
13/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ: Οι πέντε εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
13/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μουσικά ραντεβού του Δεκεμβρίου: Οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b