MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
14
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, διαλέξεις και θεατρικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο.

Ανδρέας Κατσιγιάννης
Monopoli Team

Σμύρνη μου Αγαπημένη – Από τη Σμύρνη στον Πειραιά: Συναυλία για το σμυρνέικο-ρεμπέτικο τραγούδι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ) και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά (ΠΜΚΠ), με την σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία για το σμυρνέικο-ρεμπέτικο τραγούδι. Η συναυλία αποτελεί αφιέρωμα στο σμυρνέικο-ρεμπέτικο τραγούδι αλλά και στο πρωτότυπο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή της διάσημης ορχήστρας Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας και δημιουργού του soundtrack της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Τη συναυλία αυτή τιμά με τη συμμετοχή του ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης που θα συμπράξει με την Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και την Κιθαριστική Ορχήστρα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου, καθώς και με τα Παραδοσιακά Μουσικά σύνολα και την Λαϊκή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.
28/11 στις 20.00
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 32

Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση: Πώς τις εντοπίζουμε: Παρουσίαση βιβλίου του Άρη Χατζηστεφάνου στο Τριανόν Filmcenter

Οι εκδόσεις Τόπος προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρη Χατζηστεφάνου, “Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση: Πώς τις εντοπίζουμε”, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Στο βιβλίο ο Άρης Χατζηστεφάνου, μέσα από προσωπικές εμπειρίες σχεδόν τριών δεκαετιών σε διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ, εξηγεί στους αναγνώστες με συγκεκριμένα παραδείγματα πώς να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές των εφημερίδων και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Στην Αθήνα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Σινέ Τριανόν με ομιλητές τους:
Γιώργο Πλειό (καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών) που προλογίζει το βιβλίο, Χριστόφορο Ζαραλίκο (ηθοποιό), Ελευθερία Κουμάντου (δημοσιογράφο) και τον συγγραφέα του βιβλίου, Άρη Χατζηστεφάνου.
28/11 στις 19.00
Τριανόν Filmcenter, Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101

Αθλητισμός και Ευεξία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
28/11 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλύτερα Γίνεται: Το δωρεάν σεμινάριο life coaching της Δρ. Νάνσυς Μαλλέρου επιστρέφει σε phygital εκδοχή12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ξεκινάει το Φεστιβάλ Αναδρομές στο Εθνικό, μουσικές της Μεσογείου στο Half Note – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Το 2026 ανέτειλε στη Βαμβακού με εμπειρίες για όλες τις ηλικίες – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αναδρομές: Σύγχρονες αναγνώσεις σε πρώιμες ελληνικές δραματουργίες στο Εθνικό
Cine News
Why Look at Animals? Δυο προβολές και μια συζήτηση δίνουν την απάντηση στο ΕΜΣΤ
Εκδηλώσεις
Free City: 5 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Δύο παραστάσεις, δύο συναυλίες, μία έκθεση- Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, περιπατητική δράση, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
ΣΚ χωρίς πορτοφόλι: 5 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
«Χρονικό μιας εξημέρωσης» από την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού – και όσα άλλα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στο Half Note, Ross Daly και Κέλυ Θωμά στο Theatre of the No – Όσα θα κάνουμε σήμερα