MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη: Οι πολλαπλές βραβεύσεις και οι καινοτομίες

Πάνω από 60 διεθνή βραβεία μετρά πλέον το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα όσο και για τις καινοτομίες του, οι οποίες, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη τελετή βράβευσης του, πρόκειται να αυξηθούν στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Θεόνη, Δημήτρης Τσέλιος και ο Σάκης Ρουβάς, παρουσιαστής της εκδήλωσης και brand ambassador του Θεόνη.
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Μία εκδήλωση – ορόσημο για την ιστορία του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο Δέλτα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς, ανακοινώνοντας έτσι την διεύρυνση της συνεργασίας του με το Θεόνη ως brand ambassador του προϊόντος, καθώς εκτιμά και ενστερνίζεται τις αξίες, ευαισθησίες και τη σύγχρονη αντίληψη της εταιρείας για την επιχειρηματικότητα, που θέτει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο.

Το Θεόνη γιόρτασε τα 60 και πλέον διεθνή βραβεία του

Οι εκπρόσωποι της JASA, Aki Yamanaka και Ruriko Suzuki, παραδίδουν το βραβείο Platinum Quality στον Δημήτρη Τσέλιο.

Στην εκδήλωση, το Θεόνη τιμήθηκε με 7 νέες διεθνείς διακρίσεις, που του απένειμαν οι πιο έγκριτοι οργανισμοί αξιολόγησης μεταλλικού νερού παγκοσμίως, κατακτώντας συνολικά έτσι περισσότερα από 60 διεθνή βραβεία για την ποιότητα, τη γεύση αλλά και την καινοτομία του.

Οι τελευταίες «προσθήκες» ήταν 3 Platinum και ένα Gold βραβείο από τη Japan Aqua Sommelier Association, καθώς και 2 Gold και ένα Bronze βραβείο από τη FINE WATERS Society. Τα βραβεία αυτά, για την απονομή των οποίων τίμησαν με την παρουσία τους το Θεόνη εκπρόσωποι και των δύο οργανισμών, έρχονται να επισφραγίσουν την εντυπωσιακή πορεία του Θεόνη εντός και εκτός Ελλάδας και να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για το μακράν πιο βραβευμένο ελληνικό μεταλλικό νερό σε διεθνές επίπεδο.

Οι νέες καινοτομίες του Θεόνη

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία παρουσίασε και μια σειρά από σημαντικές, νέες επενδύσεις, με αναπτυξιακό, βιώσιμο και καινοτόμο πρόσημο. Αρχικά, η εταιρεία θα εγκαταστήσει μια νέα γραμμή παραγωγής μεγαλύτερης δυναμικότητας, που θα καλύπτει την αυξημένη ζήτηση της αγοράς.

Με την έλευση της νέας γραμμής παραγωγής, το Θεόνη θα γίνει το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα που ενσωματώνει σύστημα Braille στο σώμα του μπουκαλιού, ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση από άτομα με προβλήματα όρασης, ενώ, εντός του 2023, είναι προγραμματισμένη η έναρξη εμφιάλωσης του Θεόνη σε βιοδιασπώμενα μπουκάλια, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη παγκόσμια πρώτη καινοτομία των χάρτινων συσκευασιών του νερού Θεόνη,  με σκοπό την περαιτέρω μείωση του πλαστικού αποτυπώματος της εταιρείας.

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε την κατασκευή του υπερσύγχρονου, φιλικού προς το περιβάλλον Logistic Center στην περιοχή του Ελληνόπυργου Δήμου Μουζακίου, συνολικού εμβαδού 7.618 τ.μ. Υπολογίζεται ότι το κέντρο θα δημιουργήσει άμεσα 60 νέες θέσεις εργασίας και θα συνεισφέρει πολύπλευρα στην τοπική οικονομία.

Η απονομή του Bronze βραβείου από τον Michael Mascha, ιδρυτή της Fine Water Society στον Δημήτρη Τσέλιο, Πρόεδρο και Διευθύνον σύμβουλο του Θεόνη.

Όπως δήλωσε μάλιστα και ο Michael Mascha, ιδρυτής της Fine Water Society, «Το νερό δεν είναι απλώς νερό, αλλά ένα φυσικό προϊόν που αναβλύζει από τη γη, ενσωματώνει πολύτιμες εμπειρίες και χαρίζει ευεξία. Ελάχιστα brand θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν αυτή την αρχή καλύτερα από το Θεόνη. Από την ίδρυσή του έως σήμερα, μετρά δεκάδες διεθνή βραβεία και πρόσφατα τιμήθηκε με το Χρυσό και Χάλκινο βραβείο στα TASTE & DESIGN AWARDS 2022 στο Λος Άντζελες». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Νέα τριπλή βράβευση από τον Διεθνή Θεσμό FINE WATERS Taste And Design Awards 202212.09.2018

Λίγα λόγια για το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη

Το Θεόνη είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης. Αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑκτιβιστές “ντύνουν” το MOMA του Σαν Φρανσίσκο με κόκκινα banners για τις γυναίκες στο Ιράν12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b