MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, συγκεντρώσαμε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, προβολές ταινιών και θεατρικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

The It © Anastasia Giannaki
Monopoli Team

The IT, της Βιβιέν Φράντσμαν σε σκηνοθεσία Τζέιμι Μπράντλεϊ στο Θέατρο 104

Το «ΙΤ», της πολυβραβευμένης Βιβιέν Φράντσμαν (Vivienne Franzmann) επικεντρώνεται στην Grace, μια έφηβη της οποίας ο κόσμος κλονίζεται όταν διαισθάνεται για πρώτη φορά κάτι να αναδύεται από μέσα της. Όσο πιο πολύ θυμώνει τόσο πιο έντονα νιώθει την παρουσία του. Πότε θρίλερ και πότε κωμωδία, το έργο αναδεικνύει τον ψυχισμό και την συναισθηματική κατάσταση των εφήβων που μεγαλώνουν σήμερα. Σκηνοθετημένο σε στυλ direct-to-camera ντοκιμαντέρ, η ομάδα Freek της Fonact Theatre Company αφηγείται την ιστορία της Grace και μας προσκαλεί να θυμηθούμε και να αναρωτηθούμε για την θέση μας, τις απαιτήσεις και τη στάση μας απέναντι στην νεότερη γενιά.
22/11 στις 19.00
Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα

Let The Children Talk – Ας μιλήσουν τα παιδιά: Μια δράση με θέμα τα παιδιά πρόσφυγες στο Πάρκο Ασυρμάτου

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και οι nomads artcore συνδιοργανώνουν και καλωσορίζουν το “Let The Children Talk – Ας μιλήσουν τα παιδιά”, μια δράση που βασίζεται στη συνεργασία και συν-δημιουργία ανθρώπων από διαφορετικά πεδία τέχνης, έρευνας και επιστήμης με θέμα τα παιδιά πρόσφυγες, στο Πάρκο Ασυρμάτου. Ντοκουμέντα και καταγραφές της τελευταίας δεκαετίας θα συνυπάρξουν με καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και μαζί θα συνθέσουν μια διαδρομή μέσω της οποίας οι θεατές στόχος είναι να ενημερωθούν, να συγκινηθούν και να παρακινηθούν πάνω σε ένα ζήτημα που, δυστυχώς, δε σταματάει να είναι επίκαιρο. Τα πρωινά ο χώρος θα γεμίζει με παιδιά από σχολεία, που θα αποτυπώνουν σκέψεις, λέξεις και εικόνες ενώ τα απογεύματα θα παραμένει επισκέψιμος για όλους.
22/11 στις 18.00 – 21.00
Ασύρματος (Πάρκο Ελ. Βενιζέλου), Ελευθερίου Βενιζέλου, Δάφνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλύτερα Γίνεται: Το δωρεάν σεμινάριο life coaching της Δρ. Νάνσυς Μαλλέρου επιστρέφει σε phygital εκδοχή12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
22/11 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨαραντώνης: Ο σπουδαίος τραγουδοποιός από την Κρήτη έρχεται live στο Onassis YouTube Channel12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b