MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 8 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Monopoli Team

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην ξεκούραση και -γιατί όχι- σε μια καλή ταινία. Με τόσες πολλές επιλογές, γίνεται πολύ χρονοβόρα η διαδικασία της θέασης πριν καν αρχίσει. Έτσι κι εμείς σας δίνουμε τις δικές μας καλύτερες προτάσεις για την τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Αποδείξεις Αθωότητας” του Κέβιν Φαίρ: MEGA στις 2:10, Σάββατο 12/11

Η ιδιοκτήτρια εστιατορίου και παρουσιάστρια ενός σόου μαγειρικής, Μπίλι Μπλέσινγκς, ερευνά μια δολοφονία, όπου το θύμα φαίνεται πως εκβίαζε τη φίλη της και τηλεοπτική σταρ Κέιτι Σάντερς, η οποία τώρα ζητά τη βοήθεια της Μπίλι για να αποδείξει την αθωότητά της.

“Εξιλέωση” του Τζον Ράϊτ: ΑΝΤ1 στις 21:45, Σάββατο 12/11

Ο Ρόμπι είναι γιος οικονόμου και η Σεσίλια, κόρη αριστοκρατικής οικογενείας. Ένα καλοκαίρι την περίοδο του μεσοπολέμου, οι δύο νέους έρχονται πιο κοντά, με φόντο την έπαυλη όπου η οικογένεια της κοπέλας παραθερίζει. Το ερωτικό κλίμα ανάμεσά τους όμως παρερμηνεύει η 13χρονη αδερφή της Σεσίλια, Μπράιονι , βρίσκοντας την ευκαιρία να κατηγορήσει τον Ρόμπι άδικα για αποτρόπαιες πράξεις. Οι συνέπειες των κατηγοριών θα μεταβάλουν δραματικά τις ζωές των δύο νέων, αλλά όχι μόνο αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVariety: Μπορεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική τηλεόραση;12.09.2018

“O Κύκλος των Χαμένων Ποιητών” του Πίτερ Γουίαρ: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22:00, Σάββατο 12/11

1959. Ο ντροπαλός Τοντ Άντερσον είναι ο νέος μαθητής ενός αυστηρού κολεγίου αρρένων, όπου ο αδελφός του υπήρξε αριστούχος. Ο συγκάτοικός του, ο Νιλ, έξυπνος και δημοφιλής, ζει με την καταπίεση του πατέρα του. Η ζωή των δύο και των υπολοίπων συμμαθητών τους θα αλλάξει σύντομα με την έλευση ενός καινούργιου καθηγητή, του Τζον Κίτινγκ, που θα τους σπρώξει να πάνε ενάντια στο κατεστημένο. Μέσα στο αρτηριοσκληρωτικό περιβάλλον του αυστηρού κολεγίου, ο πρωτοποριακός καθηγητής προσπαθεί να διδάξει στους μαθητές του την αξία της ποίησης και την αγάπη για τη ζωή.

“Sully” του Κλιντ Ίστγουντ: STAR στις 23:50, Κυριακή 13/11

Στις 15 Ιανουαρίου 2009, ο έμπειρος πιλότος Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ έκανε αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Χάντσον, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα στα media ολόκληρου του πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους… Το Συμβούλιο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

“Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος” του Κρίστοφερ Μακ Κουόρι: COSMOTE CINEMA 1HD στις 18:40, Κυριακή 13/11

Ο Ίθαν Χαντ προσπαθεί με κάθε κόστος να ξεσκεπάσει μια οργάνωση επικίνδυνων πρακτόρων γνωστή ως ‘Συνδικάτο’, την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίζει να βάλει φρένο στις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

“Minority Report” του Στίβεν Σπίλμπεργκ: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22:00, Κυριακή 13/11

2054: Ο επικεφαλής μιας ειδικής αστυνομικής ομάδας, που προβλέπει τα εγκλήματα πριν διαπραχθούν και συλλαμβάνει τους δράστες πριν παρανομήσουν, κατηγορείται για το μελλοντικό φόνο ενός άγνωστου άνδρα. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το Δώρο»: Η Disney κυκλοφορεί μία ακόμη συγκινητική διαφήμιση με αφορμή τα Χριστούγεννα και για καλό σκοπό12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο” του Έντουαρντ Μπέργκερ: Netflix

Η συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού γερμανού στρατιώτη στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Παούλ και οι σύντροφοί του βιώνουν από πρώτο χέρι πώς η αρχική ευφορία του πολέμου μετατρέπεται σε απόγνωση και φόβο, καθώς πολεμούν για τη ζωή τους, αλλά και ο ένας για τον άλλο, στα χαρακώματα.

“Ενόλα Χολμς 2” του Χάρι Μπράντμπιρ: Netflix

Εργαζόμενη πλέον ως ντετέκτιβ, όπως και ο περιβόητος αδερφός της, η Ενόλα Χολμς αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση αναζητώντας ένα αγνοούμενο κορίτσι, ενώ οι σπίθες μιας επικίνδυνης συνωμοσίας πυροδοτούν ένα μυστήριο που απαιτεί τη βοήθεια φίλων, αλλά και του ίδιου του Σέρλοκ, για να εξιχνιαστεί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b