MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»

Ίσως να μην υπάρχει ακίνητο με πιο νεοϋορκέζικο χαρακτήρα από ένα ρετιρέ που ανήκε στο παρελθόν στην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Monopoli Team

Το διαμέρισμα που κάποτε αποτελούσε το σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Collect Pond House, στο νούμερο 366 της λεωφόρου Broadway, στην Tribeca. Ωστόσο, τόσο η κατοικία όσο και ολόκληρο το κτίριο έχουν ανακαινιστεί εκτενώς από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έζησε εκεί, τη δεκαετία του ’90. Και ναι, αν αναρωτιέστε, διαθέτει στην πραγματικότητα ένα δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζήλευε ακόμη και η ηρωίδα της σειράς, Κάρι Μπράντσοου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Jimmy Fallon έχει μετατρέψει το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη σε έργο τέχνης12.09.2018

Ενωμένο με μια δεύτερη μονάδα κάτω από το αρχικό ρετιρέ, το εξαιρετικά κομψό duplex διαθέτει τώρα τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια στα δύο του επίπεδα, καθώς και μια εκπληκτική βεράντα στον τελευταίο όροφο 93 τετραγωνικών μέτρων για χαλάρωση με θέα το Empire State Building.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑByrdview: Πωλητήριο στη βίλα του Φρανκ Σινάτρα που φιλοξένησε τη Μέριλιν και τα πάρτι του Rat Pack12.09.2018

Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν μινιμαλιστικό design και είναι διακοσμημένοι με μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες, συνδυασμένες αρμονικά με εκείνες που παραπέμπουν στην προέλευση του κτιρίου του 20ού αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel