MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Πώς θα γλιτώσετε χρήματα όταν ψωνίζετε online;

Οι ηλεκτρονικές αγορές κρύβουν παγίδες καθώς ο αυθορμητισμός επισκιάζει τη στρατηγική που θα ακολουθούσε κάποιος κατά τον παραδοσιακό τρόπο αγορών.

Monopoli Team

Οι ηλεκτρονικές αγορές, οι οποίες με ένα απλό scroll και ένα κλικ στο καλάθι μπορούν να εκτελεστούν μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορεί να αποτελούν μια εύκολη λύση αλλά κρύβουν παγίδες καθώς ο αυθορμητισμός επισκιάζει τη στρατηγική που θα ακολουθούσε κάποιος κατά τον παραδοσιακό τρόπο αγορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ διαρκής μετάβαση στον online κόσμο12.09.2018

Για να βεβαιωθούμε ότι εξοικονομούμε χρήματα (και όχι μόνο χρόνο) κατά τις ηλεκτρονικές αγορές, πρέπει να εφαρμόζουμε σύστημα, να ελέγχουμε, να συγκρίνουμε και να αφιερώνουμε χρόνο για τον οποίο σίγουρα δεν θα μετανιώσουμε αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨάχνετε νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων; Αυτή η τεχνική ίσως μπορέσει να σας βοηθήσει12.09.2018

Όταν αφιερώνετε χρόνο για να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές, έχετε περισσότερα χρήματα για να ψωνίσετε. «Ποτέ μην αγοράζετε οτιδήποτε στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα χωρίς να συγκρίνετε τις τιμές», λέει ο Andrea Woroch, ειδικός σε θέματα εξοικονόμησης χρημάτων. Ποτέ δεν ξέρεις αν ένα άλλο κατάστημα προσφέρει καλύτερη τιμή ή αν φιλοξενεί μια έκπτωση ή ένα κουπόνι.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b