MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Η Ρούλα Πατεράκη ανεβάζει τη «Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη ανεβαίνει τον Δεκέμβριο του 2022, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη και σε μια παραγωγή της Καλλιτεχνικής Ομάδας «Kentro».

Monopoli Team

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία–δραματουργική επεξεργασία Ρούλας Πατεράκη και με τίτλο «Η Συναναστροφή, σε βλέπω να έρχεσαι», σε παραγωγή της Καλλιτεχνικής Ομάδας «Kentro».

Το έργο κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2022 στο Θέατρο ΕΛΕΡ και θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η Ρούλα Πατεράκη, μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Θα γίνει ανταλλαγή;» στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2022», καταπιάνεται με ένα σπουδαίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη που δεν παρουσιάζεται συχνά στη θεατρική σκηνή. Ο τσεχωφικός κόσμος της «Συναναστροφής» αποκαλύπτεται μέσα από τις εύθραυστες, διφορούμενες σχέσεις δύο αδελφών, της Όλγας και της Βασιλικής, μια νύχτα που δέχονται μυστηριώδεις επισκέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Χελιδόνι, του Γκιλιέμ Κλούα σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου στο θέατρο Μουσούρη12.09.2018

Πρόθεση της παράστασης είναι να καταδείξει έναν κόσμο προσώπων και ιστορικών στιγμών, ο οποίος –μέσα απ’ τις συγκρούσεις και τις ανατροπές του παρελθόντος- σημάδεψε και εξακολουθεί να σημαδεύει το παρόν. Οι ήρωες της Αναγνωστάκη, μέσα στο δράμα τους, βλέπουν από το παράθυρο το αμείλικτο τοπίο του χιονιού την ώρα που το χιόνι λιώνει μέσα στο σαλόνι τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b