MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
26
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης: Η ιστορία επιστρέφει με νέους χαρακτήρες σε μια τηλεοπτική μεταφορά δια χειρός Μάρτιν Σκορσέζε

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάρτιν Σκορσέζε, έχει «στα σκαριά» τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», που θα μεταφερθούν αυτή τη φορά ως σειρά στη μικρή οθόνη.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του Χέρμπερτ Άσμπερι του 1927 και αναμένεται να προβληθεί από την Miramax Television.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε, που είχε σκηνοθετήσει την ομώνυμη ταινία του 2002, πρόκειται να σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς, ενώ βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή.

Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της σειράς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline θα είναι μία νέα ματιά στην ιστορία με νέους χαρακτήρες, που δεν υπήρχαν στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και Κάμερον Ντίαζ.

Το βιβλίο του Άσμπερι περιγράφει λεπτομερώς τις αντιπαραθέσεις μεταξύ μεταξύ συμμοριών στην Νέα Υόρκη στα μέσα και έως τα τέλη του 1800, πριν από την κυριαρχία της Ιταλο-Αμερικανικής μαφίας και κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης τη δεκαετία του 1920.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKillers of the Flower Moon: Μεταφέρεται η πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε12.09.2018

Αυτή η περίοδος ήταν και το θέμα της δραματικής σειράς του HBO, «Boardwalk Empire», τον πιλότο της οποίας σκηνοθέτησε ο Σκορσέζε, ο οποίος μάλιστα κέρδισε κι ένα Emmy γι’ αυτό του το πρότζεκτ.

Ο Σκορσέζε είχε στο παρελθόν συνδεθεί ξανά με μια διαφορετική τηλεοπτική μεταφορά της ίδιας ιστορίας, της οποίας η ανάπτυξη ανακοινώθηκε από τον κάτοχο των δικαιωμάτων Miramax και την GK Films το 2013.

Σεναριακά η σειρά ήταν να ακολουθήσει οργανωμένες συμμορίες όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και σε άλλες πόλεις, όπως το Σικάγο και η Νέα Ορλεάνη, και θα εξιστορούσε τη γέννηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDreaming Walls: Το ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε για το ιστορικό ξενοδοχείο Chelsea της Νέας Υόρκης12.09.2018

«Αυτή η εποχή της ιστορίας και της κληρονομιάς της Αμερικής είναι πλούσια με χαρακτήρες και ιστορίες που δεν μπορούσαμε να εξερευνήσουμε πλήρως σε μια δίωρη ταινία», είχε πει ο Σκορσέζε την περίοδο εκείνης της ανακοίνωσης.

«Μια τηλεοπτική σειρά μάς δίνει τον χρόνο και τη δημιουργική ελευθερία ώστε να φέρουμε στη ζωή αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο και όλες τις επιπτώσεις που είχε και εξακολουθεί να έχει στην κοινωνία μας».

Με πληροφορίες από Deadline.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Εθνικός Ελληνορώσων: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του Γιώργου Τελτζίδη
Cine News
Spider-Man-Brand New Day: Έτοιμο να ξεπεράσει τον «Τιτανικό» στο παγκόσμιο box office
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #10: Θερινό Στέλλα στην Κυψέλη, την πιο σινεφιλ γειτονιά
Cine News
Αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μαραθώνιο Scream: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Τι συνέβη τελικά με το Avatar Aang; Όταν ένα στούντιο δεν εμπιστεύεται το ίδιο του το franchise
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
Cine News
Από την «Ευτυχία» στο οσκαρικό «Αληθινός Πόνος»: 8 λόγοι για να ανοίξεις την TV αυτό το ΣΚ
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #9: Σινέ Κήπος, το πιο γουεσαντερσονικό σινεμά της Αθήνας
Cine News
32ο AIFF: Ο Παβελ Παβλικόφσκι στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα της «Πατρίδας»
Cine News
Cool Crips on Tour: Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ θα είναι ο,τι πιο cool
Cine News
Όταν το σινεμά γίνεται κοινότητα: Μια βόλτα στις κινηματογραφικές λέσχες της Ελλάδας
Cine News
Η Hayden Panettiere ήθελε ο κόσμος να μάθει τι σημαίνει να μεγαλώνεις στο Χόλιγουντ