ΣΥΝΤΑΓΗ
Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food
Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!

Monopoli Team
16.10.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 500 γρ. γάλα καρύδας
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 80 γρ. ρύζι
- 10 γρ. κορν φλάουερ
- 50 γρ. κουβερτούρα

- Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
- Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
- Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
- Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου 2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
- Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Συν & Πλην: «Ανδρομάχη» στο Θέατρο Βριλησσίων
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη