ΣΥΝΤΑΓΗ
Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food
Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!
Monopoli Team
16.10.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 500 γρ. γάλα καρύδας
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 80 γρ. ρύζι
- 10 γρ. κορν φλάουερ
- 50 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
- Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
- Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
- Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου 2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
- Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών