MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Oι δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην πόλη, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Ο Μπακαλόγατος ή Της κακομοίρας, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Θέατρο Πειραιώς 131

Ο θρυλικός «Μπακαλόγατος» αναβιώνει ως μουσική κωμωδία στο θέατρο Πειραιώς 131, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ζουγανέλη. Η ίσως δημοφιλέστερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου έρχεται να ξανασυναντηθεί με το κοινό που θα θυμηθεί, θα νοσταλγήσει και θα αναβιώσει την δεκαετία του ’60, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Βάλαρη.
Πέμπτη 13/10, 21:00
15€ – 20€
Θέατρο Πειραιώς 131, Γκάζι, Αττική

2. Θηβαΐδα ή Τα αδέλφια εχθροί” του Ρακίνα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η δημιουργική ομάδα του ΑΠΑΡÄΜΙΛΛΟΝ, ανεβάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το κλασσικό έργο του Ρακίνα, που τοποθετεί στον πυρήνα της σύγκρουσης του έργου του τα δύο αδέρφια, Ετεοκλή και Πολυνείκη, ως εκφραστές των δύο άκρων σε μια βίαιη μάχη κατάκτησης της εξουσίας. Ο υπότιτλος του έργου, Τα αδέρφια εχθροί, όπως δίνεται στο πρωτότυπο, γίνεται ο οδηγός της σκηνοθετικής προσέγγισης, βάζοντας στο επίκεντρο τις κοινωνικές συγκρούσεις των τελευταίων ετών, αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί “χαμηλός εμφύλιος”.
Πέμπτη 13/10, 21:15
8€ – 15€ 
Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

3. Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

Η καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό, «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», παρουσιάζεται στο Μικρό θέατρο Κεραμεικού, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά και ερμηνεία Μάριας Φλωράτου. Ένα διασκεδαστικό μουσικοθεατρικό βαριετέ για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, για την τρέλα του Έρωτα, που μας μεταμορφώνει, μας στοιχειώνει, μάς μεθάει και στο τέλος μάς νικάει.
Πέμπτη 13/10, 21:00 
12€ – 15€
Ευμολπιδών 13, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ

4. H Kovacs στο Fuzz Club

Η Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτης Kovacs, δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας “My Love”, επιστρέφει στην Αθήνα με τις γνωστές επιτυχίες αλλά και νέο υλικό στις αποσκευές της, για μια και μοναδική συναυλία στο Fuzz Club.
Πέμπτη 13/10, 20:00
35€ – 50€
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

5. Συναυλία μουσικής δωματίου αφιερωμένη σε έργα για τρίο με πιάνο, στο Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής συνεχίζει και φέτος το αφιέρωμα σε ανερχόμενους και καταξιωμένους Έλληνες σολίστ, συστήνοντάς μας τη νέα, ανερχόμενη γενιά Ελλήνων μουσικών και παρουσιάζοντάς μας καταξιωμένους σολίστ, με τη συναυλία μουσικής δωματίου «Τρίο με πιάνο». Ερμηνεύουν η βιολονίστα Édua Zádory, ο τσελίστας Aare Tammesalu και η πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου.
Πέμπτη 13/10, 20:30
8€ – 18€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Χαρούκι Μουρακάμι και Ziggy Stardust στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b