MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wildlife Photographer of the Year: Πρώτη θέση οι μέλισσες σε ερωτική μάχη – Κέρδισε και Έλληνας φωτογράφος για τα μανιτάρια του Ολύμπου

Ο διαγωνισμός Wildlife Photographer of the Year είναι από τους πιο γνωστούς φωτογραφικούς θεσμούς και κάθε χρόνο παρουσιάζονται εντυπωσιακές εικόνες, από τοπία στην άγρια φύση.

Monopoli Team

Για φέτος, το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας, άγριας φύσης, πήγε σε Αμερικανίδα φωτογράφο και όχι άδικα. Συγκεκριμένα στην Karine Aigner για τη φωτογραφία της που ονομάζεται “The big buzz”.

Η εκπληκτική σκηνή απεικονίζει μια “μπάλα” από αρσενικές μέλισσες που βουίζουν με σκοπό να ζευγαρώσουν με το μοναδικό θηλυκό το οποίο έχει καταπλακωθεί, με φόντο την καψαλισμένη άμμο σε ένα ράντσο του Τέξας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSiena International Photo Awards 2022: Νικήτρια η συγκλονιστική «Γυναίκα από την Εύβοια» του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη12.09.2018

Μεταξύ άλλων, πολικές αρκούδες που μπαινοβγαίνουν σε ένα έρημο σπίτι, μαγικά μανιτάρια στον δικό μας Όλυμπο και οι τελευταίες στιγμές ενός ορεινού γορίλα είναι μερικές μόνο από τις νικήτριες εικόνες στον φετινό διαγωνισμό. Όσον αφορά την “The big buzz”, η Roz Kidman Cox, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, περιέγραψε το κοντινό πλάνο ως «κύλιση κατευθείαν στην εικόνα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b