MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Rex Orange County: Έξι κατηγορίες εις βάρος του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Άγγλος τραγουδιστής κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα στο Λονδίνο σε έξι διαφορετικές περιστάσεις σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Monopoli Team

Ο Άγγλος τραγουδιστής Rex Orange County, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αλεξάντερ Ο’ Κόνορ, κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα στο Λονδίνο σε έξι διαφορετικές περιστάσεις σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Ο 24χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε την Δευτέρα στο δικαστήριο Southpark Crown του Λονδίνου, για να αρνηθεί τις κατηγορίες. Αφού δήλωσε αθώος, ο Ο’Κόνορ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Η προσωρινή δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου 2023.

Ο Αλεξ Ο’Κόνορ φημολογείται ότι παρενόχλησε την γυναίκα 2 φορές στο Δυτικό Λονδίνο την 1η Ιουνίου και ακόμα τέσσερις φορές την επόμενη μέρα, εκ των οποίων η μία ήταν μέσα σ’ένα ταξί και οι υπόλοιπες τρεις στο σπίτι του στο Notting Hill.

Ένας εκπρόσωπος του Rex Orage County δήλωσε στο Variety: “Ο Άλεξ είναι σοκαρισμένος από τις κατηγορίες τις οποίες αρνείται και περιμένει να αποκατασταθεί η φήμη του με το να αποδειχθεί η αθωότητά του. Αυτή την στιγμή δεν δύναται να κάνει περαιτέρω σχόλια για το θέμα λόγω των διαδικασιών που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη”. 

Ο καλλιτέχνης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τις επιτυχίες του “Best Friend” και “Loving is Easy” το 2017. Την ίδια χρονιά συμμετείχε σε 2 τραγούδια του εμβληματικού άλμπουμ “Flower Boy” που φέρει την υπογραφή του ράπερ Tyler the Creator. Ο Ο’Κόνορ έχει κυκλοφορήσει επίσης ένα mixtape και τρία άλμπουμ εκ των οποίων το πιο πρόσφατο βγήκε το περασμένο Μάρτιο με τον τίτλο “Who Cares?”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στο σινεμά μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b