MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στο σινεμά μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά νεαρούς ηθοποιούς αλλά και έναν ανήλικο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στο σινεμά έχοντας κλείσει ήδη τον πρώτο του ρόλο.

Monopoli Team

Το 2017 ο Κέβιν Σπέισι ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες που τον ήθελαν να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά 20 νεαρούς άνδρες, αλλά και έναν ανήλικο (τον Άνθονι Ραπ ο οποίος μάλιστα έκανε την αρχή με τις αποκαλύψεις). Παρά το γεγονός ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αρνήθηκε επανειλημμένα τις κατηγορίες, η φήμη του και η καριέρα δεν έμειναν ανεπηρέαστα αφού τότε απομακρύνθηκε από τη επιτυχημένη σειρά «House of Cards» με πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι και το οριστικό τέλος της πορείας του στην υποκριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ελληνικές ταινίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις στην ιστορία του σινεμά12.09.2018

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως ο Σπέισι επιστρέφει, αφού έχει ήδη κλείσει τον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Σύμφωνα με το ABC News ο ηθοποιός  θα εμφανιστεί στην ιταλική ταινία με τίτλο «L’uomo che disegnò Dio» («The Man who drew God») σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Νέρο. Ο Νέρο μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και ο ίδιος στην ταινία, όπως επίσης και η σύζυγός του Βανέσα Ρέντγκρεϊβ.

Στην ταινία ο Σπέισι πρόκειται να ενσαρκώσει έναν ρόλο με έμμεση αναφορά στη δική του σκανδαλώδη ιστορία. Συγκεκριμένα θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να ερευνήσει τις αμφίβολες κατηγορίες για παιδοφιλία εναντίον ενός τυφλού καλλιτέχνη. Στον ρόλο του καλλιτέχνη θα βρίσκεται ο ίδιος ο Φράνκο Νέρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κέβιν συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου», δήλωσε ο ίδιος ο Νέρο στο ABC News «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία». Ο Σπέισι για την ώρα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τον νέο του ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι o Σπέισι εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη στο «Billionaire Boys Club», το οποίο ωστόσο δεν τα πήγε και πολύ καλά στο box office.Έκτοτε, ο ηθοποιός πραγματοποίησε μια δημόσια ομιλία σε ένα μουσείο, ενώ διατηρούσε επαφή με το κοινό του μέσα από μια σειρά βίντεο που υποδυόταν τον χαρακτήρα του από το «House of Cards».

Πηγή: deadline.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b