MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Coldplay: Αναβάλλουν τις συναυλίες τους λόγω προβλήματος υγείας του Chris Martin

Το συγκρότημα αναφέρει ότι ο 45χρονος τραγουδιστής, υπό τις αυστηρές οδηγίες γιατρού, χρειάζεται ξεκούραση -έτσι 8 συναυλίες τους θα μεταφερθούν για του χρόνου.

Monopoli Team

Οι Coldplay ανακοίνωσαν επίσημα, πως οκτώ συναυλίες τους στην Βραζιλία στο πλαίσιο του Music of the Spheres Tour θα πραγματοποιηθούν του χρόνου, διότι ο τραγουδιστής τους Chris Martin υποφέρει από μία σοβαρή λοίμωξη στους πνεύμονες.

Η μπάντα εξέφρασε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media και στην ιστοσελίδα της, την βαθιά της λύπη για την αναβολή των συναυλιών και ανέφερε πως οι συναυλίες που έμεναν να πραγματοποιηθούν στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο και στο Σάο Πάολο θα γίνουν στις αρχές του 2023.

Όπως αναφέρθηκε, ο Μάρτιν διαγνώστηκε με λοίμωξη στους πνεύμονες και θα μείνει υπό ιατρική παρακολούθηση τουλάχιστον για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

“Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά για να επισημοποιήσουμε τις νέες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι συναυλίες και θα σας πληροφορήσουμε περαιτέρω μέσα στις επόμενες μέρες. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την κατανόησή σας, μιας και είναι μία πρόκληση, καθώς πρέπει να θέσουμε σε προτεραιότητα την υγεία του Κρις” ανέφεραν τα μέλη του συγκροτήματος. “Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Κρις θα επανέλθει υγιής μετά το διάλειμμα που του συνέστησαν οι γιατροί και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την περιοδεία” πρόσθεσαν και στη συνέχεια ευχαρίστησαν θερμά τους θαυμαστές τους για την κατανόηση.

Οι Coldplay αναμένεται να ολοκληρώσουν την μουσική περιοδεία Music of the Spheres η οποία άρχισε τον Μάρτιο του 2022, μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Η επόμενή τους συναυλία έχει προγραμματιστεί στις 25 Οκτωβρίου στην Αργεντινή. Όπως όλα δείχνουν, η προγραμματισμένη για τις 29 Οκτωβρίου συναυλία τους επίσης θα διεξαχθεί κανονικά και μάλιστα θα μεταδοθεί μέσω δορυφόρου και στην Ελλάδα, από τα Village Cinemas.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει, ενώ θα μεταδοθούν μόλις δύο προβολές το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Για εισιτήρια πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε το Moonage Daydream, το ντοκιμαντέρ για τον David Bowie12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b