MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Versace S/S 2023: H «Barbie» Paris Hilton έκλεισε το show που συνδύαζε το girly με το goth

O οίκος Versace παρουσίασε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 στην MFW. Όπως πάντα οι αγαπημένες της Donatella, Gigi και Bella Hadid, Irina Shayk και Emily Ratajkowski ήταν εκεί.

Monopoli Team

O οίκος Versace παρουσίασε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 στην MFW. Όπως πάντα οι αγαπημένες της Donatella, Gigi και Bella Hadid, Irina Shayk και Emily Ratajkowski ήταν εκεί. Το κλείσιμο του show ωστόσο επεφύλασσε σε κοινό και καλεσμένους μα έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου «μίλησε»: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα makeup trends για το 202312.09.2018

Ο λόγος για την Paris Hilton, η οποία εμφανίστηκε με το απόλυτο Barbiecore look. H διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα από κρύσταλλα Swarovski σε ροζ απόχρωση, απογειώνοντας το λουκ με φούξια γόβες, γάντια και μία τιάρα με ένα μικρό ροζ πέπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMolly Goddard S/S 2023: Η συλλογή που έφερε ξανά τη χαρά στην πασαρέλα12.09.2018

Η συλλογή περιλάμβανε πολύ μαύρο, μοβ και πινελιές από ροζ και lime. Eίδαμε φορέματα με cut-outs, oversized δερμάτινα jackets και micro mini skirts από δέρμα. Πολλά από τα leather items ήταν στολισμένα με σειρές από τρουκς ή κρόσσια. Τα παντελόνια παραμένουν χαμηλοκάβαλα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b