MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
12
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

«Today I feel»: Η νέα καμπάνια της DKNY είναι μία ωδή στην αυτοέκφραση

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο «Today I feel» και μάς καλεί να νιώσουμε…o εαυτός μας.

Monopoli Team

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο «Today I feel» και μάς καλεί να νιώσουμε…o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – το καλό, το κακό, το απερίγραπτο – και μεγιστοποιείται με την εμπειρία.

Η DKNY μάς προτρέπει να φορέσουμε αυτό που αισθανόμαστε και να τα νιώσουμε όλα εις βάθος. Ντυνόμαστε για να εκφράζουμε την κάθε πλευρά μας. Κάνουμε τη δουλειά και το πάθος μας όταν δεν μας βλέπει κανείς, αλλά ακόμη και όταν είναι όλοι εκεί. Δεν ζητούμε άδεια. Είμαστε χωρίς φόβο ο εαυτός μας.

Για τη φθινοπωρινή καμπάνια 2022, η DKNY έχει συμπεριλάβει ένα ευρύ και ιδιαίτερο καστ ταλέντων που περιλαμβάνει το μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών και ακτιβίστρια για την προστασία της γης Quannah Chasinghorse, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξιφομαχίας Miles Chamley-Watson, την ροκ σταρ και ακτιβίστρια Julia Cumming και την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια-στιχουργό Yendry, μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές της «Today I feel» εκστρατείας.

Η καμπάνια γιορτάζει και στηρίζει τη συναισθηματική άνεση και ελευθερία όλων όσων μοιράζονται την αλήθεια τους και εκφράζονται μέσω του ντυσίματός τους ανάλογα με το πως νιώθουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή/ημέρα.

Μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ατόμων, που φωτογραφήθηκαν σε απροσδόκητα και δυναμικά πορτρέτα του φωτογράφου Sam Rock και σε creative direction του Edward Bowleg, αποτυπώνοντας τον ακατέργαστο και αισιόδοξο παλμό της Νέας Υόρκης. Τα ατομικά πορτρέτα έχουν ως φόντο διάφορες τοποθεσίες της πόλης, όπως το Lower East Side και το Brooklyn rooftop. Αγκαλιάζοντας το καλλιτεχνικό πνεύμα των πρωταγωνιστών, η καμπάνια αντανακλά την ενέργεια αυτή, αποτυπώνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν αυτές οι τοποθεσίες. Οι λεζάντες σε κάθε φωτογραφία παρουσιάζουν μια σειρά από διαφορετικές διαθέσεις, εμπειρίες και ιδανικά των σύγχρονων Νεοϋρκέζων. Η Chasinghorse επέλεξε τη φράση “Today I Feel Mischievous“, η Yendry “Today I Feel Grateful“, ενώ η Cumming “Today I Feel Electric“.

Η DKNY, μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας «Today I feel» μάς προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι πρωταγωνιστές φορούν ρούχα της νέας φθινοπωρινής συλλογής, ενώ εκφράζονται μέσα από ένα σύνολο λεκτικών συναισθημάτων που απεικονίζουν την πραγματική τους διάθεση. Τα ρούχα της συλλογής, εντυπωσιακά και στο πνεύμα ενός φθινοπωρινού αισθήματος ελευθερίας. Καρό σακάκια, vegan δερμάτινα κομμάτια και statement πανωφόρια για εκείνη, αθλητικά σετ, μοντέρνα ραπτική και basic κομμάτια για εκείνον.

Έχουμε τη δύναμη να φοράμε αυτό που νιώθουμε και η DKNY μάς ενθαρρύνει να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Να μην αφήσουμε κανέναν να ορίσει ποτέ τι φοράμε ή πως νιώθουμε.

Μπορεί κάποιος να νιώθει αυτοπεποίθηση σε ένα μίνι φόρεμα με print, ενώ κάποιος άλλος να νιώθει cool με μία δερμάτινη καπαρντίνα και μπότες ή ακόμη να νιώθει χαλαρός με το σετ γυμναστικής του. Σκοπός της καμπάνιας είναι να δείξουμε αυτό ακριβώς που νιώθουμε.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI – National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό custom “TODAY I FEEL” t-shirt που μάς προτρέπει να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Καλεί τους καταναλωτές, αλλά και τους διάσημους να “φωνάξουν” τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα.

Το hashtag #IFeelDKNY ξεκινά το ταξίδι του ανά τον κόσμο, εμπνέοντάς μας να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που αισθανόμαστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPillow Fight: Η νέα παλέτα της Mon Rêve με τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις σκιών είναι η φθινοπωρινή μας ανακάλυψη12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
The Art of Life
Η νέα συλλογή της therinós resort wear είναι μια ωδή στην άνεση και την υψηλή αισθητική
Αγορές
SEVEN7EEN: Η νέα αρωματική σειρά Fizzy Lily αναδεικνύει την πιο μαγευτική πλευρά της θηλυκότητας
Εταιρικές Δράσεις
F1 – Η ταινία: Τα εντυπωσιακά ρολόγια της IWC Schaffhausen σε μια ειδική προβολή στα Village Cinemas
Δράσεις
Το Κύπελλο Μπρεάλ του Σπύρου Λούη ξανασυστήνεται στο κοινό
Εταιρικές Δράσεις
Από το σινεμά στην Αρχιτεκτονική: Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο της Κυψέλης γιορτάζει τη δύναμη των ιδεών μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου
Αγορές
Η εμβληματική σειρά Sun Beauty της Lancaster επανασυστήνεται
Εταιρικές Δράσεις
Έρευνα φοιτητών του Harvard για τους διανομείς του efood: Ικανοποιητικές αμοιβές, ευελιξία και ανεξαρτησία
Αγορές
Η Άβαξ εγκαινίασε το νέο showroom της MillerKnoll στον Άλιμο
Έξοδος
PATRÓN EL ALTO: Glam λανσάρισμα για την ultra premium τεκίλα
Αγορές
Η attrattivo τιμά τη Γιορτή του Πατέρα μ’ ένα τρυφερό video
Αγορές
«Enter the Intense»: Μαλλιά που μαγνητίζουν από τη SYOSS
Δράσεις
«Οι σπόροι του αύριο»: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Dixan συνεχίζει να «εκπαιδεύει για ένα πιο καθαρό μέλλον»