MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Που να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Αθήνα σήμερα Tετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

5. A Night of Queen – With The Bohemians στο Faliro Summer Theater

“Another One Bites The Dust”, “Bohemian Rhapsody”, “The Show Must Go On”, “We Will Rock You” και “Radio Ga Ga” είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen, που ζωντανεύουν επί σκηνής οι Bohemians, η καλύτερη Queen Tribute Band, σε μια  εντυπωσιακή συναυλία, που αναπαριστά τoυς  αυθεντικούς Freddy Mercury και Queen. The Bohemians δημιουργήθηκαν το 1996 και εδώ και 26 χρόνια παρουσιάζουν ένα μοναδικό show με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο δυναμικό και συναρπαστικό Queen Tribute Band.
Τετάρτη 21/09, 21:00
18€ –  30€
Faliro Summer Theater, Μωραϊτίνη 2, Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)

2. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων

Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2022, ετοιμάζεται να επανέλθει στα μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μάς υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Μαζί του, θα είναι η Μελίνα Κανά.
Τετάρτη 21/09, 21:00
15€
Θέατρο Βράχων, Οδός Ταταούλων, Βύρωνας

ΘΕΑΤΡΟ

3. Ο Μέγας Ιεροεξεταστής, του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Το “θέατρο ΣΥΝ ΚΑΤΙ – σύνολο τέχνης” και το “Λόγων Έργα” παρουσιάζουν σήμερα τον μονόλογο “Ο Μέγας Ιεροεξεταστής” του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι από τους “αδελφούς Καραμάζοβ”, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο. Αποτελεί ένα έργο το οποίο “απαντά” σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα του ανθρώπου. Παρουσιάζεται ως ένα ποίημα του δεύτερου από τους τρείς αδελφούς Καραμάζοβ, του πιο φιλοσοφημένου, του Ιβάν. Ο Ιβάν το παρουσιάζει στον μικρότερο αδελφό, Αλιόσα, τον πιο θρησκευόμενο, εκείνη τη στιγμή δόκιμο μοναχό. Η ιστορία, που μεταφέρει ο Ιβάν στον αδελφό του Αλιόσα, διηγείται την επιστροφή του Χριστού στην γη, και συγκεκριμένα στην Σεβίλλη του 15ου αιώνα. Πλήθος ανθρώπων τον υποδέχεται παραληρώντας από συγκίνηση, ώσπου περνά από εκεί ο Μέγας Ιεροεξεταστής ο οποίος, τον συλλαμβάνει. Την νύχτα πηγαίνει να τον επισκεφτεί στο κελί του…
Τετάρτη 21/09, 21:00
12€ –  15€
Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Σύνταγμα

4. Άνοιξη, του Δημήτρη Πλαβούκου στον Πολυχώρο Vault

Το θεατρικό έργο “Άνοιξη” του Δημήτρη Πλαβούκου, ανεβαίνει σήμερα στη σκηνή του Πολυχώρου Vault. Στην υπόθεση θα δούμε δολοφονίες, γυναικοκτονίες, βιασμούς, αστυνομοκρατία, καταπίεση και κακοποίηση. Σε ένα δυστοπικό μέλλον ή ένα τρομακτικό παρόν, ένας πόλεμος μαίνεται ανάμεσα σε όσους παραμένουν ακόμη άνθρωποι και στους ρατσιστές, τοξικούς και κακοποιητικούς μιας χώρας που μοιάζει με την Ελλάδα του χτες, του σήμερα και όπως όλα δείχνουν, και του αύριο. Στη μέση του πολέμου, ένας άνδρας χωρίς μνήμη προσπαθεί να καταλάβει τι του συνέβη. Στο ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, θα τον συντροφέψει ένας άντρας που θα παίξει καίριο ρόλο στην έκβαση του πολέμου. Ποια πλευρά θα κερδίσει; Πρωταγωνιστούν: Πάνος Κατσούλης, Γιάννης Μελέτης, Αντώνης Σουπιτσής.
Τετάρτη 21/09, 21:15
10€
Πολυχώρος Vault, Μελενίκου 26 Βοτανικός

5. Αίμα στο αίμα, του Γιάννη Καλαβριανού στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει την περιπατητική παράσταση – εγκατάσταση “Αίμα στο αίμα” σε σύλληψη και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ. Η παράσταση επιλέγει περιστατικά από την ειδησεογραφία, το δημοτικό τραγούδι και τη λογοτεχνία και οι θεατές περιηγούνται στην Πέτρινη Αποθήκη Ο.Λ.Π. Ο εικαστικά διαμορφωμένος χώρος, τα video, οι φωτογραφίες, τα πρωτοσέλιδα, οι φωτισμοί, οι τέσσερις ηθοποιοί και ο μουσικός, δημιουργούν μία εγκατάσταση αφιερωμένη στις πράξεις εκδίκησης χωρίς προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Τετάρτη 21/09, 21:00 – 21:20 – 21:40
8€
Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, Λιμάνι Πειραιά, Ακτή Κονδύλη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b