ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Μαύρο Ρόδο: Νέο τρέιλερ για τη δραματική σειρά που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega
Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους – μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή – θα ζωντανέψει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.
Monopoli Team
20.09.2022
A
A
Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.
Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, θα ζωντανέψει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega.
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαύρο Ρόδο: Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το μοναστήρι που δημιουργήθηκε για τη νέα σειρά του Mega12.09.2018
Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Χριστούγεννα στο θέατρο #1: Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές
MOMUS Air: Ένα νέο μουσείο στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
“Singapoore Sling”: Παρουσίαση βιβλίου και ταινίας στο 14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας
“Everything Alive is Radical – Πορτραίτο Μιας Πόλης”: Το Live Cinema Performance επιστρέφει στο Newman Cinema
Mission to Earthphase – Moonshine Gold Cold Moon: Το νέο ρολόι της Swatch για την Παγωμένη Σελήνη