MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

10+1 φθινοπωρινά φορέματα που μας πήραν το μυαλό

Αν υπάρχει κάτι που κάνει τη νέα σεζόν να φαντάζει λίγο πιο συναρπαστική, αυτό είναι όλα τα συναρπαστικά νέα trends που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

@Getty/Ideal Image
Monopoli Team

Είναι η μεταβατική περίοδος, που οι μισές από εμάς προσεύχονται ο καιρός να δροσίσει και το σκηνικό να γίνει πιο φθινοπωρινό, για να ταιριάζει με την διάθεση μας, και οι μισές, που απλά αρνούνται να αποχωριστούν ακόμα το καλοκαίρι, με τα δροσερά tops και τα σανδάλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦορέματα και jackets: 8 αλάνθαστοι συνδυασμοί για να δοκιμάσετε το φθινόπωρο12.09.2018

Η μέση λύση που θα ικανοποιήσει όλες, μέχρι η θερμοκρασία να πέσει, είναι τα πιο κομψά φορέματα της εποχής. Elegant και θηλυκά, αέρινα και χαλάρα, προσαρμοσμένα στις νέες τάσεις, έρχονται να δώσουν την απάντηση στα στιλιστικά μας διλήμματα και δεύτερες σκέψεις για το καθημερινό ντύσιμο. Kαθώς είναι η πιο δροσερή επιλογή, έρχονται να ανανεώσουν πρώτα την γκαρνταρόμπα μας ενόψει φθινοπώρου και μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Την ίδια στιγμή τα πιο cool street style looks από τις Εβδομάδες Μόδας που βρίσκονται σε εξέλιξη, μας δίνουν ιδέες για τρόπους να τα φορέσουμε τώρα και να δείχνουν fresh.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 τάσεις στα κοσμήματα που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο του 202212.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b