MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Blade Runner 2099: Το νέο φιλόδοξο sequel είναι γεγονός – Η ανακοίνωση της Amazon Prime Video

Με παραγωγό τον Ridley Scott θα γίνει τελικά πραγματικότητα η live action σειρά Blade Runner.

Monopoli Team

Τον Φεβρουάριο, η Amazon είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει μία sequel σειρά, βασισμένη στο franchise του Blade Runner, η οποία θα ήταν τοποθετημένη στο 2099 -ενθουσιάζοντας τους fans της ταινίας.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο να δούμε την νέα αυτή σειρά στις οθόνες μας, αφού η Amazon Prime Video έδωσε το πράσινο φως στο πρότζεκτ, το οποίο μάλιστα έχει εξασφαλίσει τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Ρίντλεϊ Σκοτ, ως παραγωγό.

Το Blade Runner 2099 θα είναι μία σειρά περιορισμένων επεισοδίων και θα αποτελέσει sequel τόσο της πρώτης ταινίας του 1982, όσο και του sequel του Blade Runner 2049, που είχε σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ το 2017.

“Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε να συναντήσουμε πολύ υψηλές προσδοκίες με αυτή την νέα προσθήκη” είπαν ο Andrew Kosove και ο Broderick Johnson, συνιδρυτές της Alcon, σε μία κοινή δήλωση. “Μαζί με την Silka Luisa [δημιουργό του Halo], τους συνεργάτες μας στην Amazon και τη Scott Free Productions, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το επίπεδο και τον ενθουσιασμό του κοινού με την νέα γενιά Blade Runner”.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Blade Runner θα μεταφερθεί στην τηλεόραση σε μία live-action σειρά. Τον περασμένο χρόνο, είχε βγει στον αέρα του animation καναλιού, Adult Swim, μία σειρά anime, με τίτλο “Blade Runner: Black Lotus”, η οποία όμως δέχθηκε ανάμεικτες κριτικές.

Το Blade Runner 2099 αναμένεται να αποτελέσει μία πιο φιλόδοξη παραγωγή, με το Amazon Prime Video να έχει επενδύσει πολύ το τελευταίο διάστημα στις μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα “Δαχτυλίδια της Δύναμης” (The Rings of Power), η νέα σειρά ενός ακόμη θρυλικού franchise, του Lord of the Rings, η οποία λέγεται ότι στοίχισε περίπου 465 εκατομμύρια δολάρια, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση Γη ξεκινάει12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b