MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H κακή πρωινή συνήθεια που ο Elon Musk προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ξεκινά τη μέρα του και θέλει να το αλλάξει.

Monopoli Team

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes και βρίσκεται πίσω από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στις εταιρείες κολοσσούς, Tesla και SpaceX. Ο λόγος για τον Elon Musk, τον οποίο μάλιστα είδαμε το καλοκαίρι και στα μέρη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: Πούλησε μετοχές της Tesla ύψους σχεδόν 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων12.09.2018

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, ο Elon Musk προκειμένου να τα προλάβει όλα, αναγκάζεται να σηκωθεί πολύ νωρίς κάθε πρωί. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει, λοιπόν, μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι του; Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Full Send Podcast, ο 51χρονος επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι με το που ανοίγει τα μάτια του κάθε μέρα, ελέγχει το smartphone του για τυχόν κλήσεις, μηνύματα ή email.

«Έχω μια κακή συνήθεια – και υποπτεύομαι ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν το ίδιο – να κοιτάζω το τηλέφωνό μου αμέσως μόλις ξυπνήσω», εξήγησε. Κάπως έτσι, αντί να ξεκινάει χαλαρά τη μέρα του, βομβαρδίζεται με πολλές πληροφορίες με το που σηκωθεί και αρχίζει ουσιαστικά να εργάζεται από αυτό το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b