MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη Λουξ σε μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Το Κατράκειο Θέατρο της Αθήνας υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, έρχεται για μια ξεχωριστή συναυλία.

Monopoli Team

Η εταιρεία Λουξ θα είναι παρούσα στην πιο must συναυλία του ελληνικού καλοκαιριού

Το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, αναμένεται να μάς γεμίσει ήχους και θετική ενέργεια, στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.

Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών και τη μοναδική ερμηνεία του, αλλά και η Λουξ με την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της υπόσχονται να μάς χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα. Μαζί αναμένεται να υποδεχτούν, στο κατάμεστο Κατράκειο, μικρούς και μεγάλους που θα σιγοτραγουδήσουν πολυαγαπημένες επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ special guest θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η συναυλία της Αθήνας αποτελεί την συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για 8η χρονιά, παρέα με τη Λουξ.

Οι επόμενες στάσεις των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFeeju: Το χειροποίητο juicy iced tea που αγαπά τη φύση και τη βιωσιμότητα12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b