MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το στοίχημα δισεκατομμυρίων της Amazon με το νέο Lord of Τhe Rings

Ήταν το σωτήριο έτος 2017, όταν η Amazon ξάφνιασε τηλεοπτικό κοινό, επενδυτές, δημοσιογράφους, κριτικούς, Youtubers, και γενικά φίλους πάσης φύσεως του επικού έργου του J.R.R.Tolkien, «Lord of the Rings».

Monopoli Team

Ήταν το σωτήριο έτος 2017, όταν η Amazon ξάφνιασε τηλεοπτικό κοινό, επενδυτές, δημοσιογράφους, κριτικούς, Youtubers, και γενικά φίλους πάσης φύσεως του επικού έργου του J.R.R.Tolkien, «Lord of the Rings», ανακοινώνοντας πως είχε αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα έναντι του αστρονομικού ποσού των 250 εκατ. δολαρίων για να μεταφέρει στην μικρή οθόνη τον φανταστικό κόσμο της Μέσης Γης. Ήταν τα χρόνια που μεσουρανούσε το HBO με την απαράμιλλη επιτυχία του Game of Thrones, το οποίο φερόταν να έχει αποφέρει κέρδη ύψους 2,2 δισ. δολαρίων στο αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι κατά τα 8 χρόνια της προβολής του και ο Jeff Bezos ήταν αποφασισμένος να εισέλθει δυναμικά στην αγορά αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών – Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης: Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση Γη ξεκινάει12.09.2018

Ελάχιστες πληροφορίες είχαν δει τη δημοσιότητα αναφορικά με τη συμφωνία της Amazon, πέραν του ότι η Amazon Studios σε συνεργασία με τους διαχειριστές του Ιδρύματος του Tolkien, Tolkien Estate & Trust και την New Line Cinema θα προχωρούσαν στην παραγωγή μίας νέας prequel τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (Lord of the Rings) που έπλασε ο Βρετανός συγγραφέας στα μέσα του 20ού αιώνα.

Προσοχή στα ψιλά γράμματα… και στα παραρτήματα

Ο καιρός κύλησε, το στούντιο εξακολουθούσε να τηρεί σιγή ιχθύος και έφθασε ο Ιανουάριος του 2022, όπου και έγινε η επίσημη παρουσίαση του τίτλου της σειράς Lord of The Rings: The Rings of Power, μέσω ενός ομολογουμένως εντυπωσιακού βίντεο συνολικής διάρκειας 1 λεπτού, που περιείχε όλα τα στοιχεία που εγγυούνταν τον ενθουσιασμό του κοινού. Ατμοσφαιρική μουσική, μία σαγηνευτική γυναικεία φωνή να αφηγείται το γνωστό απόσπασμα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για τη δημιουργία των επώνυμων δαχτυλιδιών και εξαιρετική κινηματογράφηση μίας πραγματικής μεταλλουργικής διαδικασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b