MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Το λευκό φανελάκι ή αλλιώς ο «ήρωας» του summer style

Από τότε που τα social media μπήκαν στην ζωή μας, έφεραν στις οθόνες μας εκατοντάδες, ίσως και εκατομμύρια looks στιλάτων γυναικών και street style φωτογραφίες.

Monopoli Team

Βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των τάσεων του 2022

Από τότε που τα social media μπήκαν στην ζωή μας, έφεραν στις οθόνες μας εκατοντάδες, ίσως και εκατομμύρια looks στιλάτων γυναικών και street style φωτογραφίες. Πόσα από αυτά θυμάστε άραγε; Για πόσα μπορείτε να πείτε ότι επηρέασαν το στιλ σας; Στοιχηματίζουμε ότι είναι ελάχιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 λευκά T-shirts που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη ντουλάπα της12.09.2018

Ένα από αυτά τα looks ανήκει στην Ουκρανή Julie Pelipas και έχει ως εξής: Φαρδύ λευκό παντελόνι με πιέτα, δερμάτινη ζώνη, φλάτ σανδάλια και tank top. Η επιτομή της minimal κομψότητας. Ένα outfit τόσο απλό κατάφερε να χαραχτεί στη δική μου μνήμη, φυσικά χάρη και στο attitude της γυναίκας που το φόρεσε.

Το ταπεινό λευκό tank top γίνεται ο αφανής ήρωας για το 2022. Οι πιο προσεκτικοί λάτρεις της μόδας παρατήρησαν ότι αυτό το ευέλικτο basic item ήταν «παρών» σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022: Bottega Veneta, Prada, Chloé και η λίστα συνεχίζεται. Το minimal αυτό τοπ επιτρέπει ατελείωτους συνδυασμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b