MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι κληρονόμοι της Marilyn Monroe στηρίζουν απόλυτα την επιλογή της Ana de Armas για το “Blonde”

Το Marilyn Monroe Estate υποστήριξε την Ana de Armas, μετά από τις αντιδράσεις που την κατακρίνουν για την προφορά της.

Monopoli Team

Την επιλογή της Ana de Armas για το Blonde υπερασπίστηκε το Marilyn Monroe Estate, το οποίο δήλωσε ότι η Ana «ήταν μια φανταστική επιλογή για το κάστινγκ».

Η δήλωση έγινε ως απάντηση στην κριτική που είχε δεχτεί η ηθοποιός για τη διατήρηση της κουβανικής προφοράς της, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, «δεν ταίριαζε απόλυτα με τον χαρακτηριστικό αναπνευστικό τόνο της Μονρόε».

Η Authentic Brands Group, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια της περιουσίας της Μέριλιν Μονρόε, έσπευσε να υπερασπιστεί την ηθοποιό παρά το γεγονός ότι δεν είχε δώσει την έγκρισή της για την ταινία.

Σύμφωνα με τον Marc Rosen, πρόεδρο του τμήματος ψυχαγωγίας: «Η Μέριλιν Μονρόε είναι ένα μοναδικό είδωλο του Χόλιγουντ και της ποπ κουλτούρας που ξεπερνά γενιές και ιστορία. Κάθε ηθοποιός που μπαίνει σε αυτόν τον ρόλο ξέρει ότι έχει πολύ δουλειά για να μπορέσει να φτάσει έστω κοντά στο είδωλο που ήταν. Με βάση το τρέιλερ και μόνο, φαίνεται ότι η Ana ήταν μια πολύ καλή επιλογή για το κάστινγκ, καθώς αποτυπώνει την αίγλη, την ανθρωπιά και την ευαισθησία της Marilyn. Ανυπομονούμε να δούμε την ταινία όταν ολοκληρωθεί!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeyoncé: Αλλάζει στίχο τραγουδιού από το νέο της άλμπουμ «Renaissance» μετά τη θύελλα αντιδράσεων12.09.2018

Η De Armas παραδέχτηκε σε προηγούμενη συνέντευξή της στους London Times ότι ξόδεψε περίπου ένα χρόνο για να τελειοποιήσει την προφορά της Μονρόε. «Για να πετύχω τη σωστή προφορά, χρειάστηκαν εννέα μήνες διδασκαλίας διαλέκτου, εξάσκησης και κάποιες συνεδρίες. Ήταν ένα τρομερό, εξαντλητικό μαρτύριο. Το κεφάλι μου είχε ψηθεί», παραδέχτηκε.

Μίλησε επίσης με ειλικρίνεια στο Vanity Fair το 2020 για το πώς ο Κουβανός ηθοποιός Andrew Dominik την επέλεξε για να υποδυθεί την Αμερικανίδα σταρ, λέγοντας: «Έπρεπε απλώς να περάσω από οντισιόν για τη Μέριλιν μία φορά και ο Andrew είπε “Είσαι εσύ”, αλλά πρέπει να σε περάσω από οντισιόν για όλους τους άλλους». «Οι παραγωγοί», συνέχισε, «αυτοί που έχουν χρήματα. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να πείσω. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι μπορούσα να πετύχω. Το να παίζεις την Μέριλιν ως Κουβανή είναι καινοτόμο. Το ήθελα τόσο πολύ. Φαίνεται να χαμογελάει σε εκείνο το διάσημο πορτρέτο της, αλλά αυτό αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό μέρος του τι πραγματικά περνούσε εκείνη την εποχή».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b