MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
10
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Nobody: Έρχεται sequel με τον Bob Odenkirk;

Το sequel του «Nobody» θα γίνει πραγματικότητα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, λέει ο παραγωγός της ταινίας David Leitch.

Monopoli Team

Ο David Leitch μίλησε για το ενδεχόμενο ενός sequel του Nobody σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τη νέα του ταινία Bullet Train στο Collider.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Bob Odenkirk στο ρόλο ενός τυπικού μπαμπά των προαστίων που μεταμορφώνεται σε μια δολοφονική μηχανή μετά την εισβολή δύο διαρρηκτών στο σπίτι του, δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές από κριτικούς και κοινό.

Δεδομένου του ανεξερεύνητου εδάφους και της post-credit σκηνής, η οποία αφήνει να εννοηθεί ότι ο Χατς Μάνσελ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον κόσμο των δολοφόνων σύντομα, η ταινία μπορεί πολύ εύκολα να συνοδευθεί από ένα sequel.

Nobody' Review: A Wolf in Wimp's Clothing - The New York Times

Ο Leitch υπογράμμισε τη σημασία της πρώτης ταινίας για όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς και το πόσο ευχάριστη ήταν η δουλειά στην παραγωγή με αυτό το καστ και το συνεργείο. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρατήρησε πως όλοι ανυπομονούσαν να επισκεφθούν τον κόσμο του Hutch σε περίπτωση συνέχειας, ακόμη και η εταιρεία παραγωγής. Είπε στο Collider: «Ω, νομίζω ότι όλοι είναι αρκετά ενθουσιασμένοι με αυτό. Το συναίσθημα μεταξύ όλων των μερών είναι “Πρόσω ολοταχώς”.” Αυτή τη στιγμή γράφουμε το σενάριο και πιστεύω ότι ήταν αρκετά διασκεδαστική διαδικασία. Το στούντιο λάτρεψε το αποτέλεσμα, η Kelly και εγώ περάσαμε τέλεια, οι ηθοποιοί πέρασαν τέλεια και στην πραγματικότητα συμβαίνει. Θέλω να πω, πιστεύω ότι προχωράει όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpirit Halloween: Κυκλοφόρησε το νέο trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ12.09.2018

Ακόμα και αν η συνέχεια είναι επιθυμητή, δεν γίνεται πάντα έτσι για διάφορους λόγους. Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι το σύμπαν του Nobody θα επιστρέψει όντως στις οθόνες, ο Leitch έβαλε τέλος στις όποιες ανησυχίες, δείχνοντας την απόλυτη πίστη του στην ταινία. «Ναι», είπε.

«Πιστεύω, γιατί υπάρχουν κάποια ταξίδια που κάνεις και τα οποία είναι απλά απερίγραπτα αξέχαστα για τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Και ανάμεσα σε αυτά, είναι και αυτό. Και πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε να επισκεφθούμε ξανά αυτόν τον κόσμο και να παίξουμε ξανά εκεί, καθώς και να δούμε τον Μπομπ να ανασταίνει αυτόν τον χαρακτήρα».

Ωστόσο, ο Leitch δεν είναι το μόνο μέλος του καστ που έχει φαντασιωθεί ένα sequel. Η εναρκτήρια σκηνή του sequel είχε ήδη σχεδιαστεί στο μυαλό του Derek Kolstad λιγότερο από ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη του σεναριογράφου του Nobody και δημιουργού του John Wick στο Collider.

Σε ξεχωριστή συνέντευξη στην ιστοσελίδα, η Connie Nielsen, που υποδύεται τη σύζυγο του Hutch, Becca, συζήτησε το ενδεχόμενο ενός sequel που όχι μόνο θα συνέχιζε τις περιπέτειες του Hutch με τον πατέρα του (Christopher Lloyd) και τον αδελφό του (RZA), αλλά θα εξέταζε και το παρελθόν της Becca και του Hutch.

Nobody: John Wick α λα Bob Odenkirk | Box Office

Παράλληλα, στις 5 Αυγούστου, η ολοκαίνουργια κωμωδία δράσης Bullet Train του Leitch θα κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μίλησε επίσης για την πιο πρόσφατη ταινία του, το “The Fall Guy”.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Athens Short Film Festival 2025 στον κινηματογράφο Έλλη
Cine News
Paramount vs Netflix για την εξαγορά της Warner Bros
Cine News
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Μπροστά το “One Battle After Another”
Cine News
Ολοκληρώθηκε το 28ο Φεστιβάλ Ολυμπίας: Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
5 γυναίκες εικαστικοί εκφράζονται μέσα από τη μεγάλη οθόνη
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Η απονομή των βραβείων
Cine News
Αναβάλλεται η «συνάντηση» της Μαρίας Κάλλας με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Παλλάς
Cine News
Το χριστουγεννιάτικο κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια
Cine News
Στο Παρά Πέντε: Όλα έτοιμα για το μεγάλο reunion «20 χρόνια μετά» – Τι θα δούμε
Cine News
28ο Φεστιβάλ Ολυμπίας: Όταν ο κινηματογράφος στρέφει την προσοχή στα παιδιά