MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

My Mother’s Wedding: Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία

Η κορυφαία ηθοποιός Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί τις Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σιένα Μίλερ και Έμιλι Μπίτσαμ στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα με τίτλο «My Mother’s Wedding», τα γυρίσματα της οποίας μόλις ολοκληρώθηκαν.

Φωτογραφία: Kerry Brown
Monopoli Team

H Σκάρλετ Τζοχάνσον, η Σιένα Μίλερ και η Έμιλι Μπίτσαμ κάθονται γύρω από ένα τραπέζι να δειπνήσουν στην πρώτη φωτογραφία από το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κορυφαίας Αγγλίδας ηθοποιού Κρίστιν Σκοτ Τόμας, με τίτλο «My Mother’s Wedding», που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τρεις αδερφές, δυσλειτουργικές σε ζητήματα «καρδιάς», οι οποίες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τον τρίτο κατά σειρά γάμο της μητέρας τους.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οι Φρίντα Πίντο, Σίντου Βι, Τζόσουα Μακγκουάιρ, Μαρκ Στάνλεϊ, Thibault de Montalembert και Σάμσον Κέιο. Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας– που υποδύεται την μητέρα της Τζοχάνσον για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη μετά από τον «Γητευτή των Αλόγων» το 1998- επίσης επανασυνδέεται με τον συμπρωταγωνιστή της στο αξεπέραστο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία», Τζέιμς Φλιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ79ο Φεστιβάλ Βενετίας: Darren Aronofsky, Alejandro Iñárritu, Olivia Wilde, Lars von Trier στο φετινό line up12.09.2018

Η υπόθεση

To «My Mother’s Wedding» ακολουθεί τρεις αδερφές που επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο: Τον τρίτο γάμο, δηλαδή, της δύο φορές χηρεύσασας μητέρας τους Diana (Κρίστιν Σκοτ Τόμας). Οι τρεις γυναίκες έχουν ακολουθήσει πολύ διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή: Η Georgina (Έμιλι Μπίτσαμ), μια νοσοκόμα, η Victoria (Σιένα Μίλερ), μια σταρ του Χόλυγουντ και η Katherine ( Σκάρλετ Τζοχάνσον), μια αξιωματικός του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η οικογένεια συγκεντρώνεται να γιορτάσει έναν καινούριο γάμο, ωστόσο, μητέρα και κόρες αναγκάζονται να «ξαναζήσουν» το παρελθόν και να αντιμετωπίσουν το μέλλον, με τη βοήθεια απρόσμενων καλεσμένων.

Τι δηλώνει η σκηνοθέτις

«Ήθελα να σκηνοθετήσω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και είμαι ενθουσιασμένη που δημιούργησα αυτή τη μυθοπλαστική οικογένεια χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις μου από τα παιδικά μου χρόνια ως αφετηρία», δήλωσε η Κρίστιν Σκοτ Τόμας, «Το να σκηνοθετήσω και να παίξω στο πλευρό τόσο ταλαντούχων ηθοποιών καθώς και να συναντήσω ξανά τη Σκάρλετ Τζοχάνσον υπήρξε λυτρωτικό». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTÁR: Η Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε μια επιβλητική μαέστρο στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τοντ Φιλντ12.09.2018

Το σενάριο της ταινίας συνέγραψε η Σκοτ Τόμας μαζί με τον Τζον Μικλεθγουέιτ.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b